Sadekahvem Günaydın ☺️ Kızım peynir sevmiyor sevdiremedim aylardır hiç yemedi. Tekrar denemek istiyorum. Ama hangi marka alsam sever bilemedm
Gizemensar Sadekahvem ben kasar peynir aliyorum sadece kasar peynir yiyor canim cedit olarak bizde satılan üzü uzun peynirler var veya kırık kasar yada normal kasar beyaz peyniri yediremiuorum
Ayseli Sadekahvem muratbeyin dil peynirini deneyebilirsiniz kendi elinde tutup yediği için daha kolay yer tadı da çok lezzetli. Ayrıca labne peynirini kreple yedirebilirsiniz. Kaşar peyniri deneyebilirsiniz. Benim oğlum bunları seviyor.
Sadekahvem azem1234 bugün icim beyaz peynir verdim ben bile yerken aşırı tuzlu dedim. Bir iki çevirdi çıkardı ağzından Sütaş denememistm.
azem1234 azem1234 biz hep sütaş yiyoruz tuzlu değil zaten onun kendi suyunu dök başka su koy ozaman tuzlu olmaz
Sadekahvem Gizemensar Kasarda vardı aslında evde keşke demeseydin hiç aklıma gelmedi 🤔 sen diyince geldi şimdi.
Sadekahvem Zelisblt Annem yapıyor bize peynirimizi onu yemiyor ki yese temizliğini içeriğini biliyorum hiç olmazsa 😔
Sadekahvem Necla61 Ayseli YeldaKuzey Annebalisi Fun Aliveanne Sarikuzumalp sempatiksebek Giizz dygcm hilaliii çok teşekkür ederim kızım biraz haylazlik yaptı hepinize tektek cevap veremedim. ☺️
Fun Sadekahvem labne çok seviyo kendim yapıyorum ve birde kaşar loru var efsane onu da çok seviyo deneyin derim
Aliveanne Sadekahvem Benim oğlumda sevmiyor bizde süzme,Ezine inek sütlü,küflü,keş vs ne denemedim ki ben basaramadim . Israr da etmiyorum ama yumurtanın içinde yiyor . Ona şükür .