Aysun Kizlar cookk acil yardiminiza ihtiyacim var dun aksamdan beri göğsüm felaket agriyo simdi baktim findik buyuklugunde bi sis var acaba ne yapsam gecer.
Ebrarkutay Aysun bnmde göğsümde misket büyüklüpğnde iki bir tanede ceviz büyüklüğünde vardı küçüklerin biri kayboldu emzirdim sürekli ama onun öncesinde doktora gttm kitle dedi bölüm olarak genel cerrahiye gitmelisin canm
tubatayfun Aysun bende de oldu sicak kopres yapin ve masaj yapin sutunuzu sagin iki gun icerisinde rahatliyorsun
AliyeAsel Aysun emzir bol bol sıcak su ve lifle masaj yap canım geçmiyorsa sağma makinan varsa mutlaka sağ
Aysun AliyeAsel sanirim gecmeyecek korkmaya basladim tam gogsumde de degil o sislik tam araya yakin bir yerde findik gibi elime geliyo ve o sisligin agrisi gogsumu komple bagliyo
Aysun Yaa kizlar iki gogsun arasinda tam bu sislik boyle bisey oldunuz mu hic valla korkmaya basladim randevumuda aldim tabi. Ates gibi gogsum onceden de olurdu ama buz falan koyunca hemen gecerdi egilirken falan da cok agri oluyo
Kuzu Aysun mrb benimde sol gogsumde sağ tarafta şişlik olusti ne kistiymis bilgilendirir misinz geçti mi bebeginizi emzirebildiniz mı