Yelda35 Kızlar 8 aylık oğlum var gece uyurken çok terliyor 😥 üstünü zaten örttürmüyor kalın da giydirmiyorum, Çorapla yatırmıyorum. Çok terliyor üstünü değiştirirsem uyanıyor bir daha uyumuyor, Bende hemen havlu sıkıştırıyorum sırtına. Sebebi ne olabilir?
Twns Yelda35 o aylarda benim bebeğimde çok terliyordu uyku tulumu giydirdim sadece üstüne bişey örtmeyi bıraktım bide saçlarını kestirdik öyle geçti
elifle Yelda35 Bunu kafaya takip kan tahlili bile yaptırdık hicbisey çıkmadı,boşuna ağlattım yavrumu. Genetik olabilir dedi doktor,zamanla kendiliğinden azaldı. 7.aydi
Mircet Yelda35 benim kızımda öyle gemetik olduğunu düşünüyoruz kan tahlili de yaptırdık bizde hiç bişey çıkmadı başka bir sorun da yok eşime çekmiş bence adam durduğu yerde terliyor🤦♀️
Yelda35 elifhanimm oda ısısı 23-25 derece arasında evde doğalgaz şuan yanmıyor ona rağmen 25 derece gösteriyor derecemiz. Atlet ince uzun kollu pijama takımı
Anneyim5891 Oglum 5 yasinda kizim 11 aylik ikisidnede var terleme ve diş çıkarırken terliyo ben öyle takip ettim yani birde biryerde okumuştum d vitamin eksikliğindende oluyormus
Yengecanne_ Bebeklerin bizden daha fazla ter bezi var.Benim oğlum da yattığı yeri ıslatıyor kafası.Doktora sordum ensesi özelikle çok terler normal dedi ben de takmıyorum.Sabahları üzerini değiştiriyorum
Yelda35 Yengecanne_ bende öyle ama sabah sırılsıklam oluyor uyandırıp değiştiremiyorum uyumuyor yoksa hemen eski yöntem havlu sıkıştırıyorum
Arveninannesiii Bzimde 8 bucuk aylık ve kafası özellikle inanılmaz terliyor. Bende sebebini merak ediyorum yorgan örtüyoruz biz mesela onda tek battaniye. Bacağımda salladığımda bişey örtmüyorum ince pijama takımı var yastık su gibi oluyor yerine yatırına kadar anlamış değilim
Yelda35 Arveninannesiii bizde öyleyiz emzirmek için alıyorum sucuk acaba diyorum yatağında elyaflı birşey mi var havlu koydum altına bakalım deneyeceğim
Arveninannesiii Yelda35 bence genetik oluyormuş bazı bebeklerde yada denildiği gibi birden başladı bizmkisi dişin etkiside olablir