turunculuanne Merhaba anneler, ek gıda hazırlarken özellikle çorba yaparken pirinç, bulgur, şehriye gibi şeyleri ne zaman kullanmaya başladınız? 6 aylık bebek çorbalarını nasıl yapıyorsunuz?
rabiabulut turunculuanne Merhaba canım ilk başlarda çok vermemeye çalış ben bilmeden verdim bebeğime bir süre çok fazla kabızlık yaşadık 8 aylıkken arttırabilirsin
Eminerd turunculuanne 7. Ayda pirinç bulgur vs vermeyi düşünüyorum 😊 kahvaltılarda yulaf ezmesi veriyorum ara ara sadece 😊 çorbaların içine tam buğday unu yada bebek irmiği koyuyorum 😊
turunculuanne rabiabulut genelde 6 aylık tariflerde de gösteriyor da acaba bu ay çorbalara koysam mı diye düşünmüştüm
turunculuanne EdileBudu 6 ay çorba tariflerinde şehriye pirinç vs var hep ben de koysam mı diye düşünüyordum ya
EdileBudu turunculuanne Blender kullanacaksanız ekleme yapabilirsiniz Ben o aylarda ekmek koyar blenderden geçirir o şekilde verirdim 😊 tok tutuyordu en azından
Birceninannesi turunculuanne buğday gluten içiriyor bebekler de glutene karşı hasssalar o yüzden 8. Aydan sonra verilmeli. Doktorumuz şehriyeli çorba yapabilirsin demişti henüz denemedim ama bir kaç güne deniycem. Benim kızım 6 ay 18 günlük tahıllar beslenmelerinde çok önemli ama bu ay sadece irmik ve yulaf kullanıyoruz tam yulaf olması önemli irmik olarak da bebek irmiği kullanıyoruz brz daha ince
turunculuanne Birceninannesi teşekkür ederim. Ben de henüz sadece bebek irmiği aldım internetten. Fakat içerisinde glüten var. Üzerinde yazıyor alerjen uyarısı olarak. Başka markalara da bakmıştım onlarda da gluten uyarısı vardı. Sizin irmiğiniz hangi marka??
Birceninannesi turunculuanne rica ederim beyorganikten aldım ben organik tarım sertifikası var ayrıca ecocert onayı da var baya araştırmıştım çok içime sindi bi bakın isterseniz😊
Mircet turunculuanne 7. Aydan sonra bulgur eklemeye başladım çorba yaparken un eklemeyi doğru bulmuyorum
Mircet turunculuanne bir hafta bulgur diğer hafta pirinç ekledim çok şükür bi sıkıntı olmadı bebek irmiği şehriye herşey ekliyoruz ya
turunculuanne Birceninannesi beyorganik baktığım bir marka hatta sepetime bir şeyler ekledim. Peki irmiği vs glütensiz mi biliyor musunuz? Yazıyor mu paketlerin üzerinde