Esrayd Kızımın vücudu böyle oldu bakar mısınız? Süt ve yumurta diyeti yapıyorum. https://ibb.co/RNCTFJC
[silindi] Esrayd benim bebeğimde alerji yok ama bendede böyle olmuştu deterjandandi ama utuleyip giydirince duzeldi
Rukiyecavusooglu Deterjann kalıntısı mı kaldı acaba yada sizin yediğiniz farklı birşey var mıydı en son
Esrayd EdileBudu yok sıkı bi diyet yapıyorum aslında paketli gıda süt ve yumurta 2 gündür tahin yiyordum sütüm artsın diye susama mı alerjisi var acaba
Rukiyecavusooglu Esrayd bilemwdim ki bende cerez yiyince oluyor yuzunde kirmizi kırmızı yağ oranı çok diye mi acaba
EdileBudu Esrayd Bebek deterjanı kullanıp ütülemeyle başlayın işe baktınız olmuyor devam ediyor tahinden uzaklaşın
Meryem01 Esrayd susam zaten alerjiktir doktorlar süt ürünlerinin yanına mutlaka susam tahin vs de yasaklar bence yediğiniz besini kesin geçmezse doktora gidersiniz 🤦🏻♀️ Geçmiş olsun
[silindi] Esrayd Ben borin kullanıyorum hiç değiştirmedim ama oluyo arada deterjandandir diye düşünüyorum
Esrayd EdileBudu duru granül kullanıyorum ve hepp ütülüyorum aslında ama tahini kesicem teşekkür ederim