Yigitaras Meraba arkadaslar uygun fiyatla besik ariyorum cok durumum yok abartici fiyatlar istemiyrm bebegim erkek bebek
Gamzemert Yigitaras yenidoğan için var bende isterseniz uygun fiyata veririm hafif taşınabilir. Benim de durumum yok satıp büyüğünü almam gerekiyor.
Seyidaliarslan Gamzemert biz 2 hafta önce aldık odaya sığmıyor diye satmak istiyoruz 1200e aldk almak isterseniz gorusebiliriz
Seyidaliarslan Gamzemert biz 2 hafta önce aldık odaya sığmıyor diye satmak istiyoruz 1200e aldk almak isterseniz gorusebiliriz
omrebedel Meryemserdar merhaba istagram adresnz fln varsa fotograf atsaniz ben sepet besik ariyorm da ordan daha rahat konusurz
omrebedel Meryemserdar ilgileniyormda besiginiz nasl bisey ben kucuk hasir sepet besigi kastetmstm sizinde oylemi
omrebedel Deletedmom_15 nasil bisey sizinki bem hasir olanlar varya ondan ariyorum sizinkidemi o tarz
Senaaa11 Eymen20211 Bende sepet beşik var kızım yer beşiğine alıştığı için bunda uyumuyor ağlıyor hep süs olarak evde duruyor isteyen varsa yardımcı olabilirim