Denizarass bebeğinin yiyeceği şeyleri mümkün mertebe sen hazırla canım. Meyve püresini yapma bir tek çünkü meyveler kolay kararıyor mesela armut elma muz çabuk kararır. Meyve püresinde bişey yok zaten onu bakan kişi yapabilir. Ama muhakkak liste hazırla, kahvaltıda şu öğlen bu akşam bu gibisinden. Arada mama verileceğini de belirt. Bir öğün kahvaltı sonra mama sonra öğle yemeği sonra mama sonra akşam yemeği vs gibi 🤗 sonra diğer soru neydi 😅 kavanoz mama yaparsan haftalık yapma üç günlük yap. Çok uzun süreli kalmasını tavsiye etmiyorlar genelde. Eğer sen yemek yapamadın diyelim muhakkak bakan kişiye ne yemek yapacağını söyle kendi cocugunu en iyi sen bilirsin. Çorba yaparsan dolaba koyup bir kaç gün verebilirsin ama tamamını ısıtıp dolaba tekrar koyma. İçinden yiyeceği kadar alıp ısıt kalanı taze kalsın. Yine imkanın varsa her gün taze yapılması daha iyi olur tabi. Ben bazen kolaylık olsun diye irmiği biraz suyla pişiriyorum, biraz pekmez koyuyorum bir de evde hangi meyve varsa ondan püre yapıp ekliyorum iyi oluyor ve tok tutuyor. Ya da direk patates havuç soğanı suyla pişirip içine çok az zeytinyağı koyup blender yapiyorum sebze çorbası olarak veriyorum. Yoğurdun içine meyve de karıştırmak güzel oluyor (bunu bakan kişi hazırlayabilir).