Kdr-eren Pares haptan önce bay bay night damla var denemediyseniz onu deneseniz derim içeriği bitkisel alışılmış uyanmaları çok ortadan kaldırmıyor ama uykuya dalışı kolaylaştı bir buçuk haftadır falan anca kullanıyorum
Kdr-eren Pares bay bay night damla denediniz mi hiç acaba o uykuya dalmayı kolaylaştırıyor bir hafta kadar düzenli kullanımdan sonra
Pares Kdr-eren sipariş verdim canım denicem inşallah işe yarar kaç aylık bebeğiniz kaç damla veriyorsunuz
Fatma69 irmc yalnız degilsin bacın hiç ağlamayan çocuk sinek geçse yanından ağlıyor asla kuçak istemezdi şimdi sürekli kuçak istiyor huysuz Bi bebiş oldu 🤭🤭canı sağolsun genede
Kdr-eren Merve789 Pares Pares 13 aylık bebeğim genelde kilosuna göre verildiğini okuduğum için bebeğim 11 kilo ama düz 10 damla veriyorum
Merve789 izmirli123 Allah yardim etsin kardesim. Suan ne kadarlik bebeginiz? Bizimkide geceleri uyumuyor gunduzu bosverdim zaten. Bende doktoruma yazdirabilirmiyim acaba
Merve789 izmirli123 bende alsam peki melatoninden zarari varmi vucuduna? Bir de link atarsaniz cok sevinirim.
izmirli123 Merve789 hiç bir yan etkisi yazmıyor.. doktorunuzda uygun görürse size de verir. Sizin bebek ne kadarlık ? https://ty.gl/ftwxpbxl
Babynurse irmc hiç yalnız değilsin bide evlere kapandık kafayı yemek üzereyim ne uyku ne yeme içme ne oyun hiçbir düzen ve keyfi yok televizyon ve telefon bağımlısı bi şey oldu 🤦♀️🥲