minikbaykus Kulağımda geçmeyen uğultu var. Özellikle uykusuz olunca iyice artıyor. Doktora da gidemedim. Malum vakalar iyice artti. En kısa zamanda gidecim. Yaşayan var mı böyle bişey yaşayan. Bazı yerlerde okudummm. Sezerysn sonrası bazı kişiler yasamis.
Zerr minikbaykus Kuzenimde vardı, psikolojik olma olasılığı yüksek.. Kafanıza takmayın düşünmemeye çalışın. Geçmiş olsun
mervenur_kcbs minikbaykus bitşeye bağlı vitamin eksikliğinden de oluyor diye biliyorum en azından sağlık ocağına danış derim belki yardımcı olurlar canım çekme uğultuyu kafan ağrır inşallah çözğm bulursun geçer
Egeninincisi minikbaykus bende de vardı sonra kendiliğinden geçt🤷♀️ Sanırım uykusuzluk ve yorgunluktan oluyor. Önceden yoktu doğumdan sonra olmustu
minikbaykus Zerr onu bende düşünüyorum. Babannemde de yaşadık aynısını. Kulağım beynim uyuşuyor derdi. Emar topografi kulak Burun. Ekg hepsine bakıldı. Sonuç psikolojik sıkıntı çıktı. Sonra ilaçla düzeldi
minikbaykus Egeninincisi aynen canım. Doğumdan sonra oldu benimde. Özellikle çok yorgun ve çok uykisuzsam. Beynimi yiyor ses resmen
prenses10 Niye her şeyi sezaryene bağlıyorsunuz ki baş ağrır sezaryenden diş ağrır sezaryenden. Ne alakası var? Stresten oluyor uğultu.
minikbaykus prenses10 Sezerysna bağlamadim. Birkaç yerde okudum. Olabilirmiki dedim. Spinal anestezi den sonra oldu demiş bazıları. Öyle mi acsba dedim.
prenses10 minikbaykus bende spinal oldum ama doğumdan sonraki ilk 3-4 gün baş ağrısı spinalden kaynaklı olur. Öbür türlğ annelik stresi yorgunlukla ilgili. Bende de vardı
Helenelif minikbaykus kulağınızda yaşadığınız sorun devam ediyor mu acaba? Ben de kulağımda nabız sesleri duyuyorum uğultu gibi .
minikbaykus Helenelif geçmedi canım ya. Kulak Burun Boğaz a gittim. Muayene etti. Hiçbir sorun yok dedi. Temizledi. Gece takip et geçmezse hap vericem dedi. Malesef kulak ugultusunun tedavisi yok dedi.
Kinginthenorth minikbaykus merhaba, uğultu eşimin de başına geldi. İşitme kaybına bağlı olabilir. Tinnitus diye aratabilirsiniz. Odyometri yaptırmanızı tavsiye ederim.
minikbaykus Helenelif Öyle değilde buzdolabı sesi gibi yolculuk sırasında ki araba sesi gibi.oyle bı harilti. Artan bir ses. Mesela uykusuz ve sinirliyken artıyor gibi