FerihaNerde Dilara412 bence uyku gerilemesi oluyor bu aylarda. Yarın harika haftalar kitabıma bi bakcam. Kuzenimin bebeği de öyleymiş çünkü
ryhnz oğlum 9 aylık oldu. bazen iyi bazen kötü uykusu. ama eskiye göre düzeldiğini ve uzadığını fark ediyorum. ayrıca gündüz uykusu veya yorgunluğu gece uykusunu da etkiliyor.
Y0696 ryhnz ben gündüz uykusunun geceyi etkilediğini düşünmüyorum artık gündüz güzel uyumaya başladı gece uykuları bozuldu ne fazla ne eksik kararında uyuyordu ma gece saatte bir kalkıyor
ryhnz Mahsergulu-1994 uyanıklık süresi dikkate alınarak kesintisiz ve yeterli uykular olursa geceye de çok yorgun düşmez ve rahat bir şekilde uyuyabilir. tabi bu bir iki günle olcak birşey değil bir müddet bu düzeni yakalarsanız geceye de yansıdığını göreceksiniz.
ryhnz Y0696 o zaman başka sebeplere yönelmek lazım. mesela diş daha çok gece rahatsız eder. veya gün içindeki beslenmesi nasıl vs vs birçok sebep var. tek başına gündüz uykusu geceyi etkiler diyemeyiz ama gündüz düzeni muhakkak etkiler bu bir gerçek.