Eminesevket000 Kızlar meraba 10 aylik olmamiza 7 gun var olum hala 65 boy hemsire sorun yok dedi ama boyu diger akranlarina gore kısa neler yapabilirim boy uzamasinq yardimci olmak icin
agacsizkoala Eminesevket000 genetik faktörler de çok etkili ama ruşeymin boy uzamasında etkili olduğunu okumuştum internette , 12.aydan sonra veriliyor ama bebeklere
Fatma69 Eminesevket000 argivit surupu Bi araştırın boy uzatmak için kullanan çok var benim doktorum önerdi bende kullanıyorum sizde Bi araştırıp sorun isterseniz
Synmannesi Eminesevket000 canım genetik olabilir ya da normal olabilir kafana bu kadar takma benim bebeğimin de maşallah boyu uzun kilosu zayıf tel gibi ama boyu uzun arkadaşımın bebeği de Biray büyük 65 santim 11 aylık düşün ama kilosu maşallah 13 kg her bebekle bir tutma bebeğini her bebeğin gelişimi farklı kafaya takma yani sağlıklı beslensin yeter
Smyy38 Eminesevket000 genetik bir durum var mı yani aileniz normal ölçülerde ise sorun yoktur mesela eşim 192 boy ve dayıları amcaları hep uzun boylu ben de 167 yim. şuan 64 cm 4 aylık genetik olduğu için sanırım sorun yok dediyse yoktur ilerde Bi anda atabilir dert etmeyin