1prens_1prenses_Annesi Bebeğim 4 aylık ve bugün 7 gün oldu tuvalet yapmıyor sürekli aynı şekilde 1 haftada 1 defa yada 2 defa yapıyor mama vermiyorum sadece emziriyorum sizce neden öyle oluyor daha önce yaşayan varmı
_Twinkle_ 1prens_1prenses_Annesi ya benimde öyleydi 6 gün yapmasigi olmuştu lavman yaptım en sonunda korktum ikinip duruyordu sürekli bence al dene derim ama emziren anneler için normal kabul ediliyor canım
Kalbim11 1prens_1prenses_Annesi sorma canım sormaa biz bugun 4 ay 21 gün olduk ve saat olarak 12 de gectiğimize göre bugun 10 gün hala yapamdısabaha kadar kakasını yapmazsa doktora götürcez sadece anne sütü alıyor götürmediğin doktor kalmadı ankarada develte 3 farklı hastanede 3 doktora götürdüm dedikleri sey 10 kadar normal 10 gün yapmazsa getir
1prens_1prenses_Annesi _Twinkle_ huzursuzluğu,ıkınması yok ama ben sıkıntı ediyorum normal onu kullanmadan yapıyomuydu bebeğiniz
1prens_1prenses_Annesi Kalbim11 Bugün bizede 10 gün oldu naptınız süz götürdünüzmü doktora ne dedi doktor çok sıkıntı ediyorum ya her yolu denedim ama yapmıyor hala
Mehmetmetinim 1prens_1prenses_Annesi bizim de 10 gün oldu yapmadı hala yarın götürcem doktora ama bebeğim çok rahat hiç bi sıkıntısı yok bakalım ne diyecek
1prens_1prenses_Annesi Mehmetmetinim aynen benim bebeğinde rahat gazını falanda çıkarıyor ama ben yinede sıkıntı ediyorum
Kalbim11 1prens_1prenses_Annesi 10 günde yaptı ben sadece hakiki zeytinyagı verdım fitil popoya uyarı yapma sabun koyma gibi hicbir sey yapmadım cok cok tehlikeli makat catlagına neden oluyor diye fitili doktor önerisi ile kullanılabılır ama sürekli olmamak şartıyla yoksa bebek alısıyor popo kasları zayıflıyor
1prens_1prenses_Annesi Kalbim11 anladım bende zeytinyağı veriyorum poposunada zeytinyağı kullandım ama hala yapmadı hafif biraz bezinde vardı azdı oda inşallah yarın yapar
Kalbim11 1prens_1prenses_Annesi inşallah yapar anne sütü alanlarda normalmıs bebek tüm besınelrı yayarını alıp dısarı atacak fosa olmadıgı için oluyormus