MavisSmom Merhaba anneler rotavirüs geçiren varmı? 2 gündür hastanede yatıyoruz mahvoldu kızım 😞 Önerileriniz varmı?
Hohomoromu MavisSmom kaç aylık ya da kaç yasnda bol su verin sıvı alsın bolca zaten hastanede gerekli tedavi uygulanıyordur çok geçmiş olsun
birboncukannesiiii MavisSmom taburcu oldğunzda en vitaminli ve bağışıklık güçlendirici şeyler yedirmeniz lazım. Tabi yerse :( onun iştahı yoktur vücut susuz kalmıştır ishalde. Süründürüyo bu illet :(
MavisSmom Hohomoromu 9 ay 9 günlük sürekli emziriyorum zaten su içiriyorum yemek çok yemiyor ama 2 lokma da olsa veriyorum 😔🙏
NiDaAli_o MavisSmom pişman olmayın çünkü benim arkadasım vurdurduktan sora oldu hemde günlerce hastanede kaldı kardeşine geçti vs vs
gozpariltisi MavisSmom öncelikle geçmiş olsun bol sıvı vermek gerekiyor diye biliyorum bide yoğurt duymuştum ama isterseniz oradaki doktora da danışın bide af edersiniz rota virüs aşısı var mıydı
MavisSmom gozpariltisi hayır yaptırmamıştık büyük pişmanlık… Gerçi serviste aşı olup bu illete bulaşanda var 🤷♀️
Meftunbiranne Geçmiş olsun nasıl anladınız belirtileri neydi? Bizde aşı yaptırmadık puan 8 aylık başıma gelirse diye tedirginim Rabbim şifasını versin inşallah
MavisSmom Meftunbiranne şuan aşırı salgın varmış ishal ve kusmada direk götürün hastaneye bize hemen yatış verdiler zaten.. Ayrıca aynı ortamda olmak bile yeterli oluyormuş rotavirüs olan birisiyle.. 5 yaş grubuna kadar hemen bulaşıyor çok dikkat ediniz