nur-nr_123 Hlypyrz gerçekten ben linç mi etmişim güldüm okurken ayrıca bn size inek sütü vermeyin diye bişey mi dedim 😂 tam tersi verin dedim hanımefendi saldıracak yer arıyor gerçekten ramazan ramazan gayette fikirlerini söylerim benim üstümden prim yapmaya gelmiş
nur-nr_123 Beril_nur valla bn anne sütüne bişi mi dedim burda bi yanlış anlaşılma var bn tam tersi inek sütü verin dedim oruç kafanıza vurmuş bı saattir yazdıklarınizi okuyorum da siz olayı yanlış anlamissiniz bn inek sütü vermeyin yazmış bı anne zarar veriyor yazmış ona cevaben yorum yaptim
nur-nr_123 Hlypyrz canim bn inek sütü verme diye bişi yazdinmi ya bayan resmen ben inek sütü vermeyin emzirin dedim diye anlamış ben mi olayı yanlış anladım onu anlamadimda bn inek sütü vermeyin yazmış kadının biri zararlı demiş ona yazdım bayanda emzirin inek sütü vermeyin diye anlamış sanırım 😂😂😂
minniegibi-amadegil Hlypyrz canım doktordan geldim şimdi, devam sütünü sordum verebilirsiniz herhangi bir sıkıntı yok dedi, emzirdiğimi söyledim uygundur dedi (dün doktor dönüşü yazarım demiştim 🥰)