Eceygz bende hamileliğim boyunca ayda bir veya iki bazen hiç içmedim doğumdan sonra ilk 4 ay günde 1 kere içtim çünkü lohusalığım çok stresli geçiyordu normal doğum yapmıştım ve zor geçmişti kesik vardı ıkınma şiddetinden üzerine oturamıyordum sütüm azdı sürekli ağlıyordum meme ucu yaralarım 3 ay şiddetli sürdü eşim ailemle sorun yaşadı yani bu sebeplerden gğnde 1 defa içiyordum oğlum 6 aylık olduğunda artırmaya başladım şuan oğlum 1 yaşına girmek ğzere emziriyorum hala ve günde yarım oakete çıkardım kendimi kötü hissediyorum ama bnm dayanma noktam buladardı yapabileceğim en kasmış halim buydu kendime daha fazla yüklenmek istemiyorum çünkü oğluna kendini yüzde yüz adamış bir anne olarak çok çabalıyorum ve ona en iyi şekilde bakmaya çalılıyotum Allahında izniyle. Yani demem o ki dayanabildiğiniz noktaya kadar dayanın günde 1 taneye yada haftada 2 ,3 taneye izin verebilirsiniz çok sıkışırsanız malesef bu illet böyle keşke içmesek ama herkes kendi dayanma gücğnğ ve osikolojik eşiğini bilir sizde fazla yüklenmeyin kendinize