Efem123 Kizlar bebeğinizin burun temizliğini nasıl yapıyorsunuz bebegimn burnu tıkanıyor sürekli nefes alamıyor
Eyllebr Efem123 serum fizyolojik canım şırıngayla sık bıraz yüz üstü cevır sıktıgında 5 aylık olduk bugun doğduğundan berı kullanıyorum
Bebegimm1 Efem123 otribebenin damlasini kullanmistim 2 ay falan. damlayı damlatıp ters cevirip akmasini bekledim aspiratör kullanmadim sizin ki daha kucukmus çok zor durumda kalırsanız akmazsa kullanın derim doktorum aspirator kullanmami onermedi yeni dogan bebeklerin burunları hassas oldugu için
Mugeela44 Burun aspiratörü, serum fizyolojik, deniz suyu böyle açıyoruz birde odayı bol bol havalandırıyoruz 🤷🏼♀️
Aysenurbuglem Serum fizyolojik al.. Bide burun aspiratörleri var ondan al. Serumu sık 1-2 dk bekle sonra aspiratörle çek.. Burun açıcı damlalar var coldmix ben de yeni geçirdim daha bebeğim 3 aylık 2 gün oldu geçireli
Satgiray Efem123 valla 7 ay 18 günlük olduk musluğun yanına götürüp kafasını eğip burnuna avucumla su veriyorum 2 kere ve çıkıyor çok şükür hiç bişey kullanmadım bu zamana kadar 😁
Elifinmamisi Efem123 Her banyodan sonra aspiratörle cekiyorum aradada tikanirsa serum fizyolojikle aciyorum
SuPerisiiii Efem123 benim bebeğim 4 aylık. Hırıltısı olmuştu burun aspiratörü kullanmama rağmen. Doktorumuza sordum serumu şırıngaya çekip burna dökmemizi ve hemen ardından bebeği ters çevirip naifi hafif sırtına vurmamızı öğretti bize. Ciddi anlamda kızımın hırıltısı bitti burnu açıldı rahatladı. Aspiratörler arkada kalan mukusları temizlemiyormuş dedi doktorumuz. Ben de bıraktım zaten aspiratörü kullanmayı. 2-3 güne bir bu yöntemi uyguluyorum.
bjkbb Efem123 vala benim kullanmadgm yöntem sprey kalmamıştı. En son fizyolojik su aldm sıkıyorum sırıngayla sonra yüzüstü getirip sırtına hafifçe vuruyorum ardından hapsırıyo muhakkak ve cikiyo bize doktor sürekli cekme tahriş olur demişti o günden beri pek çekmiyorum sadece suyu sıkıp bekliyorum iki bebeğim var ikisinde bu sekilde yapıyorum memnunum.
Dk16 Efem123 suyu şırınga ile ağzını açarak her iki buruna veriyorum çok başınçlı olmadan sonra da siliyorum
AslanIzmir35 Canım biz tıkanıklıktan hastanelik olduk güzelce dinle büyük serumlardan al enjektörle çek ufaklarından alırsan çok masraflı para tuzağı yanı serumun üstünde izotonik sodyum klorür yazıyo 500ml 6.75 cam şişe enjektörle çektin sonra 5 ml sağa yatırarak sol burna hemen sola çevirerek sağ burnuna da 5 ml sık sırt üstü sıkarsan orta kulak iltihabı olabilir bebiş sonra yüzünü yere doğru çevir sırtına vur sümükler akcak sonra da otri bebe burun aspiratörüyle burnundaki sümükçükleri çek nefes alamazsa ememez rahat uyuyamaz sana da işkence olur ALLAH KORUSUN ANİDEN SOLUNUMU DURABİLİR DEDİ DOKTORCUĞUMUZ çoook geçmiş olsun tıkandıkça yap bunu zor oluyo eşinle beraber yap biriniz tutsun biriniz yapın çok ağlıcak ama iyiliği için olduğunu düşün
Efem123 AslanIzmir35 bizde yeni hastaneden ciktik boğuldu bebeğim süt kaldi bogaznda biberonla verirken mosmor oldu canım burnunda tikaliydi şimdi çok korkuyorum aynı durumu yasamaktan hergun diken ustundeyiz gerçekten psikolojim çok kötü durumda korkarak emziriyorum suan