KoalasMom Vefameric Yazılır, yasak saatleri dışında seyahat etmek yasak. Hafta sonu dahil, hafta içi yasak olmayan saatlerde seyahat edebilirsiniz. Normalde yasak yani hafta sonu seyahat etmek polis durdurursa ceza yazma ihtimali var
MustafaEmir Vefameric malesef taksi yada toplu taşıma kullanmaniz gerekiyor 🤷♀️ halden anlamayanina denk gelirseniz mutlaka yazarlar
Serap0088 Vefameric polisi arıyor kızım gelecek onu almaya gidicem diye sen babana biletin resmini atıyorsun polis durdurursa biletin resmini gösteriyor biz öyle yapmıştık aradık öyle dediler dönüş te ise polis tekrar durdurursa sen bileti göster sag saglim gidersin ins 🌼
Browni_61 Vefameric Ayni seymi bilmiyrm ama 3.5 ay önce pazar günü dogm yaptım haliyle pazar günü sokağa cikma yasagi var babamlr hastaneden eve donerken polis cevirmesinde babama bnm hastande dogum raporumun resmini attim onu gosterdiler sorun olmadi.Sizde bilet resmni atin yda babanz kaymakmligi aryp bilgi alsn
Minitontik Vefameric merhaba. Benimde ailem istanbulda. Yasak varken gidip geliyorum babam beni alıyor. Polis kontrol noktasında bileti gösteriyor gelirken. Giderkende gösteriyoruz biletşn ekran resmini sıkıntı olmıyor asla
Misterious Seyahat eden siz olduğunuz için size yazılmaz ama babanıza yazılır. Polisten izin kağıdı istesin vermezler muhtemelen. Toplu taşıma ile gitsin eve derler. Sosyal medyada benzer bı şey okumuştum. İzin vermemişler.
queenMother Vefameric ya bu yasaklarda hayret bişey siz uçağa binip il değiştirin adam arabayla kendi başına Havaalanına gelemesin iyce saçma bi durum olmaya başladı😏