Ebrel Kızlar 25 aylık oğlum zaten şu sıralar yemek yemesi bi dert 2 yaş sendromu resmen ağzını kitliyor yemiyor kilosu sınırda boyuda kısa nasıl uzar bi fikriniz var mı ?
Hohomoromu Ebrel valla hı canım benim de hiç bir fikrim yok benim de bebeğim minyon Mayıs da 25 aylık olacak kaç cm di sizinkinn boyu 2 yaş asisnda umarım fikir verecek olan vardir
Ayazhan-1302 Ebrel walla bizimde sanki boyumuz kısa argivit focus kullaniyrz bklm bidahaki ay kontrol var doktora göre normal genetik diyor ama burda hep 90 cm duyuyorum
Esra12 Ebrel Canım ailede kısa boylu var mı? Belki genetik olabilir. Birde çok takmayın ergenlikte birden boy atıyorlar etrafımda çok gördüm çünkü
Ebrel Hohomoromu 82.5 tamam minyonda ne biliyim doktora götürmüştüm 2 ay önce bütün degerleri normal çıktı hadi kafaya takmıyım diyorumda millet sinir ediyor hep bi kıyaslama
Hohomoromu Ebrel aynen canım banada öyle diyorlar etrafımda ki bebeklerle kiyasliyorlar bizim ki daha uzun falan diyorlar sağlık olsun diyorm ama insann psikolojisini etkiliyor üzülüyor insan
Hohomoromu Ayazhan-1302 argivit focus u doktor mu önerdi size boy uzamasi için mi merak ettm bende Dr gidince bı danisim
Ayazhan-1302 Alinduru bizde kullanıyoruz etkili mi gerçekten 2m sisedeyiz sade içmiyor oğlum kakaolu süte katip yatmadan veriyorum etkili olur mu
Alinduru Ayazhan-1302 o konuda bilgim yok doktora sormak daha doğru olur sanırım ☺️ Ben şurup şırıngası ile veriyorum gezerken oynarken vs dilinin altına sıkıyorum direk yutuyor zaten. Biz çok faydasını gördük 2 şişede.
Ayazhan-1302 Alinduru yaa duvara yaslayıp ölçüyorum farklı yatarken ölçüyorum farklı çıkıyor boy bakalım doktor ne diycek çok teşekkür ederim 😅
Masalll1 Alinduru 1 yaşına girecek de benimde kızıma hep kısa diyip duruyorlar çok üzülüyorum böyle bisey ariyordurm bende. Doktoruna danışıp başlayacağım çok teşekkür ediyorum 🥰
Alinduru Ayazhan-1302 evet o hep oluyor maalesef 😅 ama biz hep doktorun ölçtüğüne bakıyoruz onu baz alıyoruz evde biz aynı şekilde ölçemeyebiliriz belki 😊
Ayazhan-1302 Hohomoromu doktor normal desede bn çok ısrar edince argivit önerdi ewt ama focusu çıkmış yeni daha iyi bn ondan aldım covit olmuştuk mesela ekstra vitamin oğluma onu kullanın dedi bağışıklık içinde iyi bnce gerçekten