fndmtlu Kızlar merhaba, bebeğimde sürekli emme isteği var. sürekli emmek istiyor, memeden kesince ağlıyor. bezi sürekli ıslak, günde 4-5 kez kakasını yapıyor. her gazını çıkarmada ekşimek tarzı kusuyor. sizce doymuyor mu?
Hasretkoc fndmtlu tabikii doyuyor senın kokunu istiyordur orda rahatlıyordur.bezde ne güzel doluyormuş düşünme strese sokma kendıni
Mom088 fndmtlu canım daha çok küçük açlık tokluk nedir bilmiyor . Ten temasına kokuna ihtiyacı var ondandır diye düşünüyorum günde 4 5 bez atıyorsanız doyuyordur zaten 2 saatte bir emzirmek gerek
TazecikAnne22 fndmtlu Sürekli altını değiştiriyorsanız doyuyordur bence diye düşünüyorum çünkü doymasa yani aç kalsa o kadar alt değiştirmezsiniz diye düşündüm. Kustuğu zaman ekşimsi kokuyorsa üşütmüş olabilir dikkat edin ☺
Guzelkizimbenim fndmtlu gazdan da olabilir bi deneyin mamayı isterseniz aynı tepkileri verirse açlıkla ilgisi yoktur o zamn
fndmtlu Mom088 ben çok şükür emzirmekten yana şikayetçi değilim bende istiyorum hep koynumda olsun ama üzülüyorum doymuyor mu acaba diye çünkü memeden çekince ağlamaya başlıyor
Mom088 fndmtlu beslenmenize dikkat edin . Üzülmeyin doyuyordur inşallah kilo alımı verir bu cevabı size
fndmtlu Mom088 kilo alımı 1. ayın sonunda dr gittiğimizde gayet iyi demişti. bilmiyorum ki sonradan değiştimi acaba:(
Busra0102 Guzelkizimbenim aynen benim bebeğimde öyleydi 20 dakika uyuyordu geri emmek istiyordu mama başladım baktım gene aynı geri kestim şimdi 2ay 23 günlük
Mom088 fndmtlu değişmemiştir canım . Benim kızımda öyle devamlı emmek isterdi hala da öyle . Bu durumda bu bebek aç diyemeyiz. Memeye düşkün . Ama sizinki çok küçük aç olsa Bile bunu bilemez
Guzelkizimbenim fndmtlu o zaman açlıkla ilgisi yok sizi istiyor bide gazo çok varmış ondan 3 4 ay böyle olucak 😊
fndmtlu Mom088 çok şükür. aç olmasında razıyım ben sürekli emzirmeye. sağ ol canım içime su serptin..
fndmtlu Seda34 gaz zaten başımızın belası 😞 dr ramazan davulu diyor bizimkine ama öyle gazdan sebep feryat figan ağlaması yok bi memeden çekince işte
Seda34 fndmtlu biz 3 ay memeyle yaşadık 1 dk memesiz durmazdı uyurken bile ama 4. Ayda o bagımlılıgı azaldı