Kubra_kckr Bebeklerinizin kilosu ve boyu nasıl canlarım bnm bebeim 2 aylık şuan ilk ay 1340 gr almıştı dün aşısını yaptırdık ve 500 gr almış boyu 4 cm uzamış normalmi nasıl sizin bebeler ve kilo durumları şuan 4990 gr
Yagmuurr Kubra_kckr canım yaa 2 aylık bi anne bulmuşken sorayım bende 😂 benimde oğlum 2 aylık oldu da kakasını çok geç yapıyor ilk zamanlar böyle günde 5 6 defa yapardı şimdi hiç gün 6 7 günde bir sizde var mı böyle bi problem
Bnur Yagmuurr canım benim oğlum da öyle her gün üç dört kez yaparken artık haftada bir anca yapıyor. Ama herkes anne sütüyle beslenen bebeğin 8-10 güne kadar normal olduğunu söylüyor
Kevserhifa16 Yagmuurr bizde de öyle şu an son 3 haftadır 4-5 günde bir yapıyor 😊 daha önce günde 5-6 defa yapıyordu. Anne sütüyle beslenen bebeklerde 10 güne kadar normalmiş 😊
Melteminprensesi Yagmuurr 🤣 ben cevaplıym kuzm ikinci bebgim 10 gün snra iki aylık olacak sadece anne sütü alan bebek huzursuz değilse 10 gün yapmamaları normal bizde de öle su an yedi gün yapmamıştı snra bi yaptı maşallah uyurken kafasına kadr çıkmış 🤣 su an günde iki kere fln yapıyor
Bayezidin_annesi Yagmuurr canim biz hrm mama hem meme gidiyoruz 5 gun boyunca kaka yapmadi dr kontrolumuz varken sordum 4 gundur yapmiyor diye mama da veriyorum diye belirttim 14 gune kadar normal yesil kusmasi olmadigi surece dedi 5. Gun yapti suan 2 gündür yapmiyor ama huzursuz degil gazini çıkarıyor
Bayezidin_annesi Kubra_kckr biz 2 ay 12 gunluk olduk 2 aylik asimizda 59 cm boyumuz 6070 gram kilomuz olmus 🥰
Aysecan-987 2 ay 13 günlüğüz aylık muayenede tam ikinci ayı dolduğunda yanı 5800 kilo 60 cm boy idi 😊 kakası ilk zamanlar aynen her bezde nerdeyse yapardı. Şimdi iki uç güne bir yapiyor ya da günde bir defa.