tubissennn Merhabalar, oğlum 2 aylık dün gece geç uyudu 2 buçuk gibi sabah 7buçukta uyandı. Kesintisiz 5saat uyudu yani. Kaldırıp emzirmem gerekirmiydi bilemedim. Bu aylarda sizlerde böyle uzun uyuyan var mı? Ya da emzirme süreniz en fazla kaç saat gece?
Marufffff tubissennn doktor önerisi uyandırmayın bebeklerinizi diyor zaten o kendi uyanır acıkınca sizi biri uykudan kaldırsa direk yemek verse ne yaparsınız diyor ben hiç kaldırmadım zaten zor uyuyor 😊
tubissennn Marufffff evet aynen öyle. Bayağı bi saat aç kalıyor ya ondan tereddüt ettim ama acıkmış olsa ağlar herhalde uyanınca zaten çok açıkmış oluyor 😂😂
Seden Oğlum 16 günlük gece bnde hic uyandirmiyorm acikinca kendi 3 5 saate uyaniyo ama geçerse uyandıriyorm tabi. Gece gündüz kavramini ogrenmeleri ve uyku duzenlerinin olmasi açısından lazim bence.
Marufffff tubissennn aynen benim kızım bir saat uyuyor normal uyanıyor emmek istemiyor ama iki saati geçince uyandığında çığlık çığlığa nasıl emiyor kendi biliyor zaten acıktığını yavrularımız ya Rabbim korusun hepsini