kisgunesi-0102 pikacuu bu şekilde kumandadan kontrol edebiliyoruz ışıkları var müzik çaları falan gayet işlevsel bence fiyatıda makul diğerlerine göre akusude baya yetiyor bu arada
pikacuu kisgunesi-0102 Ayy bu kocamanmış. Ne kadar havalı duruyor. Ne kadara aldınız acaba 🤔 bu arada güle güle kullanın çok güzel 🥰 🤗
pikacuu Nisa_Ada_Momy_Dilsad Çok iyi bi fiyat. Şuan hep pahalı yaa. Neye bakacağımı şaşırdım. Güle güle kullansın yavrunuz güzel araba bayıldım valla 🥰
kisgunesi-0102 pikacuu Ben trendyolda indirimden 1390 TL ye aldım teşekkür ederim sizde bakin isterseniz biz memnunuz
pikacuu cocomelon Tavsiyelere dikkat ederim cnm sağol. Siz ne kadara aldınız acaba. Bu arada güle güle kullanın
pikacuu kisgunesi-0102 Baktım tüm sitelere fiyatlar uçuyor resmen biraz düşmesini bekliyorum belki indirim yaparlar
kisgunesi-0102 pikacuu evet nedense bıanda fazlaca yükseltmisler fiyatı muhtemelen yaz giriyor alımlar artacağı için olabilir
kisgunesi-0102 pikacuu toolstoy sitesinde 1584 TL Hepsiburadada aynı bide panther modeli var onada bakın isterseniz daha uygun fiyatlı