Turkuazz Kızlar oğlum 5.aya girdikten sonra geceleri surekli uyanmaya basladi6.aya girdik.1 aydir uykusuzum yorgunum.yardimci olabilirmisiniz nedendir nasil yol izlediniz siz
Tugbakivanc Turkuazz benimde 3,5 aydan beri öyle. Zamanla insan biraz alışıyor. İnşallah çözüm bulan vardır ben de bekliyim 😊
Yaseminnnnn93 Turkuazz bende bugun post acacaktim kafayı yemek üzereyim benimkide 6 aylık oldu ama 5 aydan beri boyle saat basi kalkıyor delircem biraz emip devam ediyor acligina kalkmıyor kalkmak icin kalkıyor resmen bide hemen meme vermezsem uyaniyor gel de iki saat tekrar uyut gecenin köründe oyun oyna :( napacagmi sasirdim bende
Emiriko Turkuazz ben uyku eğitimi verdim kendim , instadan dijital_anne_akademisi ni takip et çok güzel tüyolar veriyor , ücretli yapıyor mu bilmiyorum ama sorularıma da dm den kaç kere cvp verdi , başka kime yazdıysam okumadı bile
Mavibattaniye Turkuazz distir canim bir yas bitti ben hala gece uyumuyorum kuyruguna basilmis kedi gibi ciyak ciyak agliyor rabbim guc versin onlara bize de