Kubra__ Arkadaşlar bu hafta felan ehliyet sınavına girecek olan yada giren varmı,sınavı geçmiş olanlar tavsiyeleriniz neler ay niyeyse acayip stres yaptım ya ntiye böyle olduu🙃
prensinveannesininguncesi Kubra__ yaZlı sınav çok kolay çalışmasan bile yaparsın emin ol ama direksiyon zor 😥 ben 2. Sefer de aldım
Ulkugokturk51 Kubra__ Benim eşim geçen ay girdi herkes çok kolay eski soruları çöz dedi adam hep eski soruları çözdü ama kaldı 🤣🤣5 puanla kaçırdı şimdi bidaha girecek inşallah geçer ya🤲🤲
Kubra__ Mom0982 niyeyse hep şıklı sınavları hiç sevmedim sanırım ondan stres yaptım normalde araba kullanıyorum yani direksiyondan geçerim net ama şu sınav beni öldürecek🤭
Ssssraa Yazılıda mantık ilerleterek bile geçmiştim ya onu hiç sorun etme… ikinci sınavı diyorsan, ona da sakin olmak önemli. Kendinden emin vaziyette ilerle, sanki araçta kimse yokmuş gibi😊
NurKafadar Bende bir sene önce almıştım çıkan soruları çözdüm telefonuma uygulama indirdim sürekli onlara çalıştım sınava girdiğimde sorular hemen hemen aynıydı yalnız soruları değiştirerek sormuşlardı çalışırken dikkatle ve anlayarak çalışırsanız daha iyi olur çünkü ben ikilemde kalmıştım birazda mantık yürütmek gerekiyor şimdiden başarılar umarım sınavınız çok güzel geçer 😌🌸
Kubra__ Kızlar herkese çok teşekkür ederim kitabı bitirdim ve soru çözüyorum bol bol bakalım inşallah geçerim yazawrım buraya sonucu 🙃.