Sevdamavi Bugune kadar herşeyi duydum da bebeğin agzına limon damlat nedir 2 aylık bebek yanar kavrulur minnak midesi.Ben mi yanlış biliyorum yoksa !limon damlat hıçkırıgını keser kesmesin kardeşim hıçkırsın benim kızım.böyle saçma sapan duydugunuz başka neler var ?hayır dedikçe ısrar ediyorlar bide
calikusuu Sevdamavi Sakın vermeyin , limon asitlidir, çok zararlı. günah çocuğa. Suyu bile mama içmiyorsa önermiyor doktorlar.
calikusuu Sevdamavi Ne kadar çok biliyorlar, kulaktan dolma, anason veren, limon veren, neler neler. Çocuk ilerde mide, bağırsak sorunları yaşayacak sonra.
Emirin_Annesi10 Sevdamavi hıçkırığın geçmesi için bebeği emzrmen yeterlidir. Basınçla birkaç yudum la bebek düzelir ama limon ney allah aşkına. Otursunlar kendileri yesinler limonu
Ballilokum Sevdamavi Benim bebeğim hickirirken emmek istemiyordu. Bizde gaz çıkarır pozisyonda sırtını ovaliyordum.zaten 6-7dk içinde geçiyor.
Egeligif Sevdamavi canım o 1_2 yaş için çocuk emmiyor ve hıçkırık tuttuğunda ise yarıyor. Ek gidaya geçtikten sonra yani el kadar bebeğe limon verilmez. Bilgi yanlus değil de yaş tutmuyor ☺️