Prensannesi0809 Hanımlar bi aydınlatın beni biz ailecek covit olduk eşim olmadı dün oda yakalandı covite, bizde pazar günü çıkıyoruz 7 aylık oğlum var eşimle aynı odada uyuyoruz bebeğime bişe olurmu beşikte yatıyor yanımızda değil . Bebeğimde pozitif çıkmıştı
HamzaSiracveBen Prensannesi0809 hepiniz pozitifse yapılabilecek bir sey yok zaten kuzum bizde aynı sekıldeydık oğlumla birlikte yatıyordum
busraay_ Prensannesi0809 canım pozitif biriyle aynı odada 15 dk maskesiz durması yeterli zaten bulaşması için ve anladıgım kadarıyla eşinden önce sen pozitifken bebegin seninle kalıyormuş, bizde yeni covid geçirdik bu süreçte oğlum tepemden inmedi 1 yaşında laftan hastalıktan anlamıyorlar maalesef bizde oğlumla aynı odada uyuduk temasta ettik mecburen kucak isteyince vs yine de şükür agır bir belirtisi olmadı. Yani sen pozitiften bir şey olmadıysa korkma bence.
Prensannesi0809 HamzaSiracveBen bende dün eşimle hastaneye gittimçok kötü oldu eşim ambulansla test oldum bir daha benimkide pozitif çıktı eşimde pozitif ama benim günüm pazar günü son oğlumlan endişeleniyorum babasından alırmı daha aynı odadan diye
Prensannesi0809 HamzaSiracveBen ona sarılmıyor almıyot kucağına ama ben yanında uyuyorum eşimin kayınvalidemler kalktı başıma yatma kocanlan ama
HamzaSiracveBen Prensannesi0809 söyle soylıyım biz de ilk kardeşim cıktı hiç temas etmedik bende oldugu belliydi ama test yaptırmadılar 5 gün sonra ben tat ve koku kaybı yasayınca yaptırdılar ve cocugum sürekli yanımdaydı yani eşinde sende bikere pozitif oldunuz oğlumda pozitif diyorsun ki olamsa bile pozitif sayıyorlar yani bu 10 gunkuk süreçte bir sey klucagını sanmıyorum ama gine de oğlunun durumu nasıl bilemediğim için tedbirli olsan da olur maskelerınızle yatın mesela ben yanında yatıyordum ama iki maskeyle uyudum arkamı dondum ona filan gibi yataklarınız ayrı bebekle zaten
HamzaSiracveBen Prensannesi0809 ya birsey olmuyor bir evin içinde hepiniz pozitifsiniz ama önlem al cocuk zaten beşiğinde gatıyor eşini başka odada yatır ginede bilemedimkuzum bizde ilk dayımız oldu hiç bir sekılde temas atmedi dayımızın 5 ci gunu biz pozitif cıktık ben biraz kotu oldum dayısı oyun filan oynuyordu mecburen ama benim cocuguma test yapmadılar hepiniz pozitif oldugunuzdan onuda pozitif sayıyoz dediler velhasil sen nasıl iyi hissedeceksen myle yap sonradan vicdan azabı cekme biraey olursa gonlunden nasıl geliyorsa 🥴🥴🥴