Pamuguum Anneler 22/23/24 numara ayaklar icin de olabilecek hafif rahat yürürken zorlaştırmayan ayakkabı önerisi marka vs istiyorum oğlum icin .
Pamuguum Cheddar busraay_ Mrs_Mert AyPerisiVeGokPrensininAnnesi sevimlienerji vicco hangi ayakkabi ilk adim ayakkabilari numaralari 23 numara bulamiyorum
Aysenurmiran Pamuguum benim oğlumun ayaklarında tombil ve taraklı hiçbir ayakkabı olmuyo var mı öneren bi ayakkabı
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Pamuguum anatomik taban sanbede her nunara bulabilirsiniz vicco kullanmıyorum ben
Mrs_Mert Pamuguum https://www.img.gen.tr/image/MQW Biz bunu almıştık hâlâ da kullanıyoruz. 20 numara. Kızım 18 aylık
Pamuguum Woody simdi baktim da hem bebek icin guzel görünmüyor hemde 250/350 lira gereksiz pahali bir ayakkabi . Spor ayakkabi tarzi aldim ama hafif olmasina ragmen yürüken sanki kalip var gibi ayaginda ceviremiyor o yuzden hafif kibar bir ayakkabi ariyorum
Pamuguum sevimlienerji bunlarda yok 23 numara. Benim oğlusun ayakları büyük galiba bulamiyoruz bebek ayakkabısı 😀
Woody Pamuguum evet çok pahalı gerçekten. Trendyolda 200 civarına yakaladım ben bi kere. Viccodan birkaç modele dw baktım ama olmadı. Mecbur kaldım 🙄