Selncnr Arkadaşlar bebeğime d vitamini bi kaç gün vermeyi unuttum o günlerde uyku problemi hiç yaşamadık ne zaman d vitaminş versem uykuya zor geçiyo ve kısa süre uyuyo acaba denk mi geliyo böyle şeyler yaşayan var mı?
maysa-19 Deletedmom381 bu vitamin gaz karın ağrısı huzursuzluk yapiuomus bebekte herkez öyle diyor doğrumu bu
Elaylama Deletedmom381 ocean marka d vitamini kullanıyorum merak ettiğim bir şey var bu vitamin gaz ve karın ağrısı yapıyor olabilir mi acaba?
Deletedmom381 maysa-19 hayır tabiki doğru değil. Kullandığı markaya göre belki değişir amma ciddi yan etkileri yok d vitaminlerinin. Ne duydum ne yaşadım.
Deletedmom381 Elaylama hayır arkadaşım, ocean d vitamini kullanımı enkolay ve çok tercih edilen ürünlerden. Cerrahpaşa’da doktorlarımız yenidoğan bebeklere ocean yazıyor sürekli iciniz rahat olsun. Gaz ve karin agrisi sizin beslenmenizden süte geçiyor olabilir. Ayaklarını ellerini karnini sıcak tutun.
Deletedmom381 maysa-19 sağlık ocağı devit, monovit Damla’yı veriyor genelde, en eski d vitaminidir gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. diğer markalar yeni jenerasyon, doktorun tercihine göre değişir. Neticede hepsi ayni işi görüyor.
Deletedmom381 maysa-19 sağlık ocağı devit, monovit Damla’yı veriyor genelde, en eski d vitaminidir gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. diğer markalar yeni jenerasyon, doktorun tercihine göre değişir. Neticede hepsi ayni işi görüyor.