Aezgi Merhaba anneler kimisi diyorki rahat bir uyku icin corapsız yatırıyolarmıs öyle okudum bi kac yerde siz nasıl yapıyorsunuz acaba😀 su an 4 aylığız yeni yeni coraplarını cıkartım 2 3 gündür geceleri yatak odam 24 25 derece arası oluyor üşümez değilmi
Kusannesi Aezgi üşümez canım uyku tulumu mu giyiyor normal yorgan mı örtüyosun. Tulumsa ince bir penye battaniye müslin vb örtebilirsin ayagımız açık bizde üşürüz çünkü nolursa olsun. Ama yorgan içindeyse tabiki çorapsız yatır
Mom091 Aezgi 2 yaş 2 aylık kızım. Doğduğundan beri çorapsız yatırıyorum. Kan dolaşımı için çorapsız yatırmanın daha uygun olduğunu söylüyor uzmanlar😊
Mom070 Aezgi Uyurken aslında ayaklar üşümez pek, eller ayaklar diyeyim. Çorapsız yatırmak kan dolaşımı için daha iyi. Genelde bebekler yada çocuklar çorapsız daha mutlu bunu büyüdükçe gözlemleyerek tecrübe edeceksiniz.
aysenurbahadir Aezgi ben 51 günlük oğluma uyurken altına pijama bile giydiremiyorum bacakları çıplak kalsın istiyor bir şey giydirince kendini kasıyor ağlıyor çıkarınca da dünyaları vermişim gibi gülüyor iyice uykuya dalınca üzerini örtebiliyorum o yüzden yararlı ya da zararlı çorap giydiremiyorum gece 😃
Aezgi Mom987 normal penyeden pamuklumu uyku tulumu giydiriyorum tog değeri olmıyanlardan yani ince müslin örtüncede üşür diye düşünüyorum doğduğdan beri hep coraplı yatırdım artık biraz büyüdü corapsız yatırıyım dedim ama üşüyomu diyede aklım hep onda😀
Aezgi Mom091 bende öyle okumustum ama annelik işte üşürmü diyorum 😊 kış bebeğiydi hep corap patikle uyuttum kücük diye simdi biraz büyüdü baharda geldiği icin böylesi dahamı iyidir diye düşündüm
Mom091 Aezgi kızım şubatta doğmuştu😊 yürümeye başladığında gündüzleri bile çorap giydirmiyordum. Zemini tam hissetsin daha sağlam bassın diye. Merak etmeyin üşümez😊 hiç rahat etmiyorsa içiniz patikli altlardan giydirin. Tam oturmuyor ayağa en azından😊
Pinar_kb Aezgi sadece dışarı çıkınca ve banyodan sonra yarım saat giydiriyorum. Gece çorapsız uyuması lazım zaten.
curly_mom Pinar_kb yaa ben de gün içinde çıkartmak istiyorum çorabını ama benim bile ayaklarım yere değince üşüyor onun kiler de üşür diye düşünüp giydiriyorum.. Yoksa çıplak ayak daha sahlıklıymış diye duydum ben de.. Siz nasıl dayanıyorsunuz 🤷🏻♀️🙄
curly_mom Aezgi ben 4. ayından sonra her uykuda çorabını çıkartıyorum çünkü hava alsın daha iyi diye düşünüyorum.. Normal pijama takımı giydiriyorum oda ısısı da normal.. Ben pazen battaniye kullanıyorum çünkü bebeğimin yünlü battaniyeye falan alerjisi var.. Zaten çoğunlukla benimle yatıyor her zaman sıcacık oluyor 😃
Pinar_kb curly_mom benim ayaklarımda hep üşür şu an bende çorap terlik var onun ayaklar çıplak. Ama mutlu ve sıcak ayakları. Dokunması hissetmesi lazım 😊
curly_mom Pinar_kb evett çok doğru ama gel gör ki ben yapamadım hiçç şimdi yaz geliyor ya öyle yapcam ben de 😄
Cennet-Kokulum Aezgi Üşümez canım 3 aylıkken çoraplarını çıkardım öyle yatırdım 17 aylık hala çorapsız yatırıyorum daha rahat uyur hem çorapla yatırmak iyi değil beyne kan gitmezmiş😊
Mircet Aezgi benim kızım 8 aylık oldu bi kaç gündür çorapsızz yatırıyorum ben kendimi bildim bilelş çorap giyemem siklet basar 😂😂 ve bu huyumu herkes bilir eşim üşür giydir baskısına yenik düşüyorum ben çıkartıyorum o giydiriyor hem havalar ısındı hemde yürümeyi daha kolay kavrasın diyede gün içinde giydirmiyorum artık