her dolaba kilit takmiyorum yalnzca ilaclar ve deterjanlra taktim bi de kirilabilcek cam seylerin oldgu bir dolabim var ona.gerisini istedgi gibi karistryor.cocuk zaten nadir disari cikiyor cekmece karistrmasini ozgurlugunu engellemek istemiyorum acikcasi.dagitsin toplanir…uyku duzensizligi inanlmaz derecede fazl evet ve dedigim dedik haller basladi.istedigini yapana kadar asla aglamasi susmuyor.oyuncaklarla maksimum 10dk vakit geciriyor.dokun hisset kartlariyla birlikte baya uzun vakit geciriyoruz cok cok tavsiye ederim.bi de evde oyun hamuru yaptim kendim onunla guzel oynuyoruz birlikte.top oynamayi cok seviyor bi de pesinden kosup yakalamaya calisiyorm onunla cok egleniyor hemde enerjsini atiyor.prizlere koruyucu taktim guvenlik onleminolarak.bi de dusup kafasini vurablcgi kose yerlere koselik taktim.🥰klozetleri daima kapali tutmak lazim.bi de cekmecelere eli sıkısmasin aman dikkat🥰 pazarteside balkonlara demirden korkuluk yaptirdim onlar geliyor insallah bu donem sorunsuz gecer gider