EzgiDuru Bebegin damak yapisi ve dis sagligi icin damakli emzik mi damaksız emzik mi tercih ettiniz??
Deletedmom277 EzgiDuru emziği alsında ne alırsa alsını tercih ettim. Sonuç almadı. Alsa tabi damaklı tercih ederim
suzinakpesrev EzgiDuru valla emzik her kosulda zararli . O yuzden meme ucu hissi versin diye , hic birini tutmadigi icin eski model kaucuk bakkal emzigi tercih ettik.
Deletedmom381 EzgiDuru emzik bazi durumlarda hayat kurtarıyor , önce damaklı kullandım onu ememedi kusacak gibi oldu her seferinde, aventin yassı emziğini aldım 60 lira verdim 🤭 onu tuttu. Özellikle dışarı çıktığımızda veriyorum rahat oluyor
EzgiDuru Deletedmom277 ben avent kullaniyordum damaksiz onu kabul etmisti . Ama damakli daha iyi diye duydum bilemedim. Sizin damakli tercih etme sebebiniz ne olurdu??
EzgiDuru suzinakpesrev ben onu cok aradim ama bulamadim . Bebegim avent emiyor su an. Aventler damaksiz yassi bu arada. Ama birkac kaii damakli daha iyi dedi. Bilemedim. Degismeli miyim emzik seklini 🤦🏼♀️
EzgiDuru Deletedmom381 bende avent kullaniyorum ama damak duzlesmesi yapiyormus korktuk bunu duyunca bilemedim 🥺
Deletedmom381 EzgiDuru nasıl yaaaa. O kadar kullandım??? İnternette Hiç öyle yorum okumadım aventle ilgili
EzgiDuru Deletedmom381 damaksiz oldugu icin uzun sureli kullanimda damak duzlesmesi yapiyormus bilmiyorum biri soyledi bende arastirdim kafayi taktim simdi 😢
EzgiDuru Kahvegerek uzun süreli kullanimda damak duzlesmesi yapiyormus ya benim kizimda avemt kullaniyor ama bunu duyunca endiselendim 😢
Deletedmom381 EzgiDuru benim de aklıma soktunuz şimdi 😬 insaAllah öyle birsey olmaz doktor kontrolümde ben bir sorayım bakayim ne diyecek.
Kahvegerek EzgiDuru hiç endişelenmiyorum emzik konusunda 4 kardeşiz 4ümüzde emmişiz dişlerimiz çok güzel 👍🏻 içim rahat
Gulsenomer EzgiDuru ben damaklı ettim kuzenim damaksiz top emzik emdi 2 kuseniminde dis yapisi ve çene yapisi bozuldu