Usyarun Görümcemin kızı 2 yaşına girdi. Kıyafet değil de oyuncak almak istiyorum. Ne alabilirim? Hiç 2 yaşındaki çocuklar ne oynar ne yaparlar bilmiyorum. Ya da başka fikirleriniz varsa paylaşabilirsiniz💖
Mariposa Usyarun çişini yapan bebek alın çok ilgisini cekiyor. Hem tuvalet eğitimine de faydası olur ilerleyen zamanlarda
Kalimbanne Usyarun ben yeğenime piyano halısı almıştım piyano tuşları var üstüne bastıkça ses çıkıyor
Usyarun Mom070 çok güzel fikirler vermişsiniz. Teşekkür ederim. Bu adedaya baktım da. Bu setin içinde neler var tam olarak. Nasıl bir şey
Badem Usyarun mutfak lavobosu var içine bir bardak su koyuyorsunuz sürekli devir daim yapıyor su akıyor çeşmeden içinde bir sürü tabak bardak vs var ilginizi çekerse linkini bulabilirim. Oğlum bayılıyor tam yaz oyuncağı suanlik rafta bekliyor
Kalimbanne isemm-karan2 4 sene önceydi piyano matı yazmıştım gitti gidiyora şimdi çok pahalılaşmış 😵 çok şaşırdım
Badem Usyarun rica ederim buyrun 🌸https://www.google.com/search?q=kayyum+oyuncak+lavabo&client=ms-android-xiaomi-rvo3&sa=X&biw=393&bih=737&tbm=shop&sxsrf=ALeKk03JvjLfX-phaVfdcdOnfWF10AIc9w%3A1619213297262&ei=8TuDYKqLD7eM9u8P1v2oEA&oq=Kayyu&gs_lcp=Cg5tb2JpbGUtc2gtc2VycBABGAAyAggAMgIIADICCAAyAggAMgIIADICCAAyAggAMgIIADoHCCMQ6gIQJzoECCMQJzoECAAQQzoICAAQsQMQgwFQvQ5YujJg-0NoBXAAeAGAAYQCiAGCCpIBBTAuNC4zmAEAoAEBqgESbW9iaWxlLXNoLXdpei1zZXJwsAEKwAEB&sclient=mobile-sh-serp