Tugbakivanc Kızlar 6 ay oldu doğum yapalı saçım çok dökülüyor saç toplamaktan süpürmekten bıktım şampuan önerilerinizi bekliyorum. Halalles diye bir marka gördüm kullanan var mı? Farklı marka önerileri de olabilir memnun kaldığınız.
Pinar_kb Bende helalles ve restorex duydum ama kullanmadım ikisinide. Alışveris sitelerinde yorumlari okuyabilirsin
Tugbakivanc Organikumos ne zaman etkisini gösterdi fiyati biraz yüksek olduğu için soruyorum ne kadar süre kullandınız siz?
Sibelasel Tugbakivanc kullanyrm canısı evet iyi geldi öyle dökülüyordu ki her yer saç kestim yine döküldü yeni doğum yapan komşularm var onlarda bu problemi yaşıyor. Kaşlarına da sarımsak sür 3 dk çok bekletme ama sonra güzelce yıka yağı da 1 satten fazla tutma emi☺️
Organikumos Tugbakivanc 3 lü setini almıştım seti neredeyse 2 aya yakın kullandım. Set bitmeye yakın dökülen saçlarım en fazla 10 15 tele düşmüştü banyo sonrası taramada.
Tugbakivanc Organikumos teşekkür ederim zeytinyağı denedikten sonra dökülme olursa set olarak alırım bende 😌
Arhanmom Merhaba bende de çok dökülme olmuştu neredeyse saçımın önü kelleşmişti bebeğimin doktoru ocean D3 kullanmamı önerdi d vitamini eksikliğinden oluyormuş hemen başladım ve 10 günde falan geçti dökülmem belki işe yarar
Tugbakivanc Arhanmom evde var aslında multivitamin kullanıyorum ama d vitaminini unutuyorum dikkat ederim ona da. Teşekkürler 🤗
Cydvrl Tugbakivanc mutlaka helalles deneyin ben iki set aldım ve bir daha hiç dökülmedi. Çok kafa şişirmiştim bu sorunla ama çözüm buldum tavsiye ederim sizede