DurununAnnesi12 Ne yaptınız veya ne yapacaksınız yarına fikir bulayım😂😊 Bugün ki Menüm; dünden Ispanaklı üçgen börek Borani salata yoğurt Yeşillik 🥬 turşu
Cheddar DurununAnnesi12 bugün ıspanak çorbası, tel şehriyeli bulgur, haşlama yaptım. Yarın pizza yapıcam :)
Necla61 DurununAnnesi12 Şehriye çorbası Biber dolması Patates/köfte kızartması Salata Turşu Sütlü nuriye 😍😍
Balkizlarim DurununAnnesi12 yarının yemeğini iftar da sonra yapıyorum. ☺️🥰 Etli nohut pilav havuc çorbası😍 iftara yakında havuç tarator salata yoğurt yaparım 🌸
Mom077 DurununAnnesi12 Bu akşam Tavuk dünyası yaptım salata kola gider tatlıda kalbura bası almıstım onu yaptım
BurcuKucuk DurununAnnesi12 mercimek çorbası, mantı, pilav, etli patates yemeği, boranı ve salata var bizde de
Mom987 DurununAnnesi12 Tarhana çorbası İskender Bulgur pilavı Közde biber domates soğan Lokma tatlısı
Eymenncik DurununAnnesi12 firinda terbiyeli kuzu kaburga Sehriyeli bulgur pilavi Domates corbasi Salata ✨ Yemek agir gelmezse kunefe yapcam cayada
Mariposa DurununAnnesi12 Sandal sefasi piyaz (ne alaka demeyin eşim istedi😅) bulgur pilavı kremali mantar sote
YigitAlpsMom DurununAnnesi12 Dünden dolma/sarma vardı Fırında patates püreli tavuk sote yaptım Kaynanamda yoğurt çorbası getirdi Turşu falan öyle işte☺️