Aybarskomm Kizlar biliyorsunuz bezler aldı başını gidiyor fiyat olarak şuan prima kullaniyoruz ama malum fiyatlar. Başka bi öneriniz varmı uygun fiyatlı
Dzeyy Aybarskomm Baby me ebebeğin bezi gayet iyi uygun ve sızdırma yapmıyo asla ben çok memnunum sleppy kullanıyodum başta ama çok sızdırdığı için bıraktık
ruzzzzzz Aybarskomm prime pure kullanıom sleepy e geçtim sızdırdı primanın pampers de öyle geri en pahalı pure döndüm yani asla sozdırmıyo
Aybarskomm Merve-miray evy.baby pisik yapmıştı ama.bulundugum yerde baby turco hiç gelmiyor desem küçük bi kasabadayiz belkide çok tercih edilmiyor burda
Ulkuozkn Minies kullanıyorum ben 2 aylık kızıma 4 yaşında oğlum var ondada minies kullanmıştım memnunum tavsiye ederim 🙂
Merve-miray Aybarskomm Evy baby bizde de ilk başta pişik yaptı bez değişikliğindendir diye düşündüm daha sonra sorun yaşamadım 🙂
SeherAren Aybarskomm sleepy kullanıyorum yaklaşık 40 gündür çok memnunum sanırım onunla devam edicem kendi bağlamamdan kaynaklı bir hata olmazsa hiç sızıntı yapmıyor.