Mesmes 5 aylık bebek iki uyku arası uyanıklık süresi ne kadardır? Bebeğimin bazen 1 saat sonra bazen 3 saat sonra uykusu geliyor. Emin olamıyorum.
Emine_Asaf Mesmes değişiyor bizde bazen saatler sürüyor 5-6 saat sürdüğü oluyor ama çok huzursuz oluyor zamanında uyumazsa🤷
Dzeyy Mesmes Genelde uyku süresine göre değişir mesela 1 saat uyudu 3 saat falan sonra uyur tekrar 2 saat uyudu 4 saat sonra falan uyur yarım saat uyudu 1-2 sonra tekrar uyur bu şekilde ortalama yabi uyku süresine göre değişir
Sumeyra87 151120 4.ay atagindan oncede o sekildemiydi uykulariniz acaba.yasadinizmi atak.ondan sonrami bu sekilde oldu.
BortcecineG Nasıl uyutuyorsunuz peki eskisi gibi memede uyumuyor benim kızım düzenli gidiyordu uykusu bozuldu.
Mesmes BortcecineG Çoğunlukla ayakta sallıyorum. Bazen memede ayakta hoplayıp zıplayarak. Her yol var, 😄
BortcecineG Zor dalıyor yatağında sallıyorum bende . Parmak emmiyordu emmeye başladı biraz 😟 bazen ayağımda sallıyorum bende. Eskisi gibi çok emmiyor gibi sizinki kaç saate emiyor
151120 BortcecineG ne olursa olsun aynı saatte uyutuyorum canım istersen misafirim olsun ister ben misafirlikte olayım değiştirmiyorum uyku saatini misafirlikteysem kalkıyorum muhakkak öyle başta düzene sokmuştum zaten
BortcecineG 151120 sallayarak mı nasıl peki. Bugün emmek istemiyor uyumak istemiyor kaç saattir emmedi.😕
151120 Sumeyra87 4. Ay atağı yalamaz olur muyuz bizde meme reddi uyku gerilemesi ne ararsan vardı atak dönemi geçti 😅sonrasında tekrar eski halini. Aldı
151120 BortcecineG uyku öncesinde uyku arasında emzir canım ben öyle yapıyordum yada farklı pozisyonlarda emzir ytarak mesela . Evet ben ayağımda sallıyorum maalesef an em kırkında alıştırdı şimdi çok zorlanıyorum ama öğrenemiyorum maalesef ☺️