Ylnsrp_1 2 bucuk aylık bebeğimde konak var galiba ama kaşlarında da kabarıklık var normal midir acaba Kaş da da konak olur mu?
12-ab Ylnsrp_1 benim bebeğimde de vardı korkmayın geçiyor. Doktor zeytinyağı sür yarim saat beklet tara duş aldır dedi yaptım ama geçmedi sonra tekrar sordum doktoruna bu sefer doğal içerikli bir ürün verdi onunla geçti. Sis de zeytinyağı deneyin
Yeliz1905 Ylnsrp_1 bizdede vardu zeytin yagına karbonat biraz ekleyıp sürün banyo öncesi hemen geçiriyor bi iki kerede
Melekanne16 Ylnsrp_1 Evet daha yeni dökülmeye başladı banyo yaptırmadan bi saat önce bebek yağı sürüyorum sonra ince sık tarakla tarıyorum ama geçmiyor ya
12-ab AntiFilozof hayır minidolinn diye bir bebek nemlendiricisi doktor önerdi aldım bununla geçti ama düzenli sürdüm sabırla taradım. Fırçalı tarakla değil diğeriyle taradım
Boncuk-1 Benim bebeğiminde kaşında var canım doktor ben krem önermiyorum zeytinyağ en iyi çözüm dedi .
momofemir Benim oglumun saci birakin kas burun sonrada kulak memesinde cikti. Hatta biraz biraz kulaginin icinde de var. su an sadece biraz kulak icin bide sacli deride var. naptiysam gecmiyir. Bende akisina biraktim sanki boyle daha iyi oldu
Ysmndfne momofemir benim bebeğim de 2 buçuk aylık ve kaşlarında aşırı Konak çıkmıştı üstelik gözlerine doğru da ilerlemeye başlamıştı .aile hekimim Fucidin H kremini önerdi kullandım ve geçti çok şükür
Ysmndfne Ylnsrp_1 momofemir benim bebeğim de 2 buçuk aylık ve kaşlarında aşırı Konak çıkmıştı üstelik gözlerine doğru da ilerlemeye başlamıştı .aile hekimim Fucidin H kremini önerdi kullandım ve geçti çok şükür
ikizlerinannesi2985 Ylnsrp_1 bebeyağı sürerek geçirdim ben. En basta zeytinyağı sürdüm ama hiç etki etmedi.
Bebegimm1 Ylnsrp_1 kaş başda ve kulak arkasında oluyor konak ilacı alın yada hindistan ceviz yagsi veya bebek yağsı zeytin yag sürmenizi önermem bizde çoğaltı
Bebegimm1 Mualdu06 burda bebek yağsı gecirdigini söyleyenler olmustu instagram da unlu bir doktor konak sampuani onermisti onuda alamiyorsanız hindistan ceviz yağsını onermisti bende hindistann ceviz yagsi soğuk sıkım aldim bi kac yapmada tamamen gecirdu
Polikistikannee Ylnsrp_1 Zeytin yağı ve karbonati karıştırıp duştan önce sürün hafif hafif konak tarağı ile tarayın sağlık ocağındaki ebe söylemişti bize 2. Seferde tamamen geçmişti
Polikistikannee Ylnsrp_1 Hayır hic vermiyor bastırmayacaksın hafif dairesel hareketlerle masaj yapacaksin youtubeda videosu var