Laylaylaylaylom Unicornnnn bende bekliyim şuralarda thodex den aonra binance ye geçmeye karar verdim ama yanlış İslem yapmaya korkuyorum
neredenbileceksinizz Unicornnnn gözünüzü seveyim millet nler kaybetti ağlıyor. eşşeğin bilmediği ot başını ağrıtır. Bence çok riskli
PortakalliKahve Unicornnnn youtube da çok açıklayıcı videolar var ordan izleyin çünkü burda kim ne kadar anlatsa anlayamazsınız bence. Yani ben öyle öğrenebildim 😂
Marinedeniz Dn123 ne alaka ya :/ insanlar iki kurus kazanmaya calisiyolar ne dmk dolandirmak da hakli guvenilir uygulamalardan al sat yapildigi surece oyle birsey olmaz merak etmeyin size dert olmasin
Powermoms Biance global - biance tr ve paribu suan en guvenilir coin siteleri. Bianceyi tam anlamak için youtube videolari bakin burdan size ne kadar anlatsamda eksik yada yanlış olur
Dn123 Marinedeniz hic olmuyor ama dolandirildiklari uygulamada sözde güvenilirdi kac kisi tarafından reklam yapıldı
Marinedeniz biregesevdasi onlarin adi sani duyulmamis sirketler btc turk paribu bunlar guvenilir olanlar onun haricindekiler ztn isimleri bile duyulmamis