Anne_24 Zaditen damla kullanan var mı Bebeğim 9 aylık onu verince rahatlıyo vermeyince sürekli ağlıyo bide sürekli kullanılabilir mi bu damla zararı var mıdır
Efemm Anne_24 ben kullanıyorum ama oglan hastaydı bizim onun için rahat da uyuyamıyordu 4.5 gun kullandım kestim uyku yapar pek zararını okumadım
Esilaprenses Anne_24 bence sürekli verme ilaçtan dolayı uyuyor rahatladığın için değil . Benim kızımında var o ilactan sadece hasta olunca 1 2 gün kullanıyorm okadar .
SeverusSnape Anne_24 sürekli kullanmıyoruz ama devamlı evde bulunduruyoruz biz. Kızımın alerjisi olduğunda, kaşıntılı kızarıklıklarda, alerjiye bağlı pişiklerde ve pütürlenmelerde veriyorum. Rahatlatıyor ve hızlı iyileşme sağlıyor. Uyku da yapıyor.
Nazli55x Anne_24 zatiden alerjik reaksiyonlarda kullanılıyor doktorunuz mu önerdi kullanın sürekli diye
YigitEymeninAnnesi0125 Ya bizde de var o damladan alerjisi olabilir ver dedi doktor bnde ara sıra veriyorum oğlum çok huysuz bu aralar kulagini hep kanatiyor acaba daha vermelimiyim bilmiyorum
Anne_24 Nazli55x evet doktor yazdı bikaç gün önce gittim hastaydı kötülerse ver dedi tekrar o yüzden merak ettim sürekli kullanılıyomu diye onu kulkanınca rahatlıyo o olmazsa hep ağlıyo
YavruKartal Anne_24 Oğlum 22 aylık ve uzun zamandır kullanıyoruz. Özellikle bahar dönemleri. Çünkü oğlumun alerjisi var. O dönemlerde vermezsem olmayan iştahı dahada kapanıyor. Burun etleri şişiyor nefes alırken zorlanıyor.