iremby Merhabalar bebegim aşırı kabiz oldu poposu catladi bepanthene krem anestol krem kullaniyorum. Mama+meme gidiyoruz ama baya azalttim mamayi cunku mamadan sonra cok kotu kabiz oldu. Bugun 5.gun oldu hala yapmadı doktorlar fitil kullanabilirsin demişti biri maflor damla kullan 5.gunde yapmazsa dedi. Digeri maflor bagirsak duzenleyici devamli kullanabilirsin dedi gunde 5 damla 1 kez. Maflor verdim birde fitil verdim ama yok cok ikindi agladi biraz yapti tuvaletini ikinmaya devam etti ama daha gelmedi baya aglamaya basladi. Genel cerraha gitmiştik gecen doktor yonlendirmisti kan gelmişti diye. Lavman yapalim demişti. Ben yapmadim. Ama bugun öyle olunca aldik 1 tane yaptık. Sıvı bir sekilde çıktı kalanlar. Sonra uyudu biraz acıktı kalkti emdi yatti ama cok emmedi yoruldu. Uyandi tekrar emdi tekrar uyudu kalkti falan filan bir huzursuz gunlerdir gece 3ten once uyumuyor sabah kalkiyor daha yatmiyor durmuyor anlamadim. Bio gaia kullandik daha once. Bitince bıraktık doktor gazi yoksa birakin demişti geçmiştide. Simdi neyi var bilemiyorum kabizliktandi sorunu. Maflor kullanmaya basladik bugun. Kullanan var mi iyi midir bilgisi olan var mi? Iyi gelen vs. Bir önerisi olan? Bu arada istanbulda doktor arayışı icindeyim. Sağlıklı iyi bir doktor bulamadik bir kac doktor gezdik hepsi farkli konusuyor ne yapacağımızıda bilemiyoruz kafamiz allak bullak oldu.
maysa-19 iremby bende kullandım bizim rekor 11 gün kaka yapmadı maflor ve benzeri ilaçlar hergun aynı saatte düzenli verilmeli on güne gösteriyor etkisini devam edin kabızlık gaz malwsef benimde korkulu rüyam artık bebekle bir bende kabız oliyorum sinirden
Azzz iremby sadece sütünü verip mamayı kessen sorun kalmaz. Sütün yetmiyorsa da günlük yoğurt mayalıp ver daha iyi bence. Hem alternatif olur hem de bagırsakları çalıştırır
Yagizmomms Mafloru bende kullanıyorum. Bende isal için kullandım. Bebeğim antibiyotik kullanıyordu isal oldu. Maflorla 10 günde düzeldi.
iremby maysa-19 gercekten cok zor ya. Bende o ikinirken ikiniyorum kan ter icinde kaliyorum. Annelik boyle bir sey iste.
iremby Yagizmomms him anladim biz gunde 5 damla veriyoruz simdi pazartesi gidicem doktora sorcam ne kadar verelim diye nöbetçi doktora götürdük o oyle dedi. Gunde 5 damla dedi. Bakalim insallah bizede iyi gelir.
Feyzayldrm Mafloru doktorumuz ilk dogdugu günden itibarek hergün 3 damla olarak ver dedi bende 6aylık olduk halen veriyorum hiç kabızlık vs bişey yaşamadık çok sükür
maysa-19 iremby ben her gece 5 damla veriyorum siz çok vermissiniz tekrar götürün bakalım düzene girer ins
Kdkdkdmd Bzde gaz için sıkıntılıydık canım gittik nurse sabah aksam oglende 6 damla maflor verdı doktor oncekıne gore daha raht bebegım
B007 Kdkdkdmd canım birlikte kullanabiliyo mıyuz ya biz 5 aylık olduk hala Gaz var nurse şurup sabah akşam kullanıyorum önce iyi gibiydi şimdi hiç memnun değilim:((