ErtugrulAnnesii [bilinmeyen] 4. Aydan itibaren uyku düzenleri çok bozuluyor çok değişiyolar dönmeye yeni başladıkları için yeni şeyler ögrendikleri için uykusunda bile hareketlniyolar 🤷🏻♀️😂 bizimkide öyleydi hala öyle bi sağa bi sola
bsk89 ErtugrulAnnesii oğlum da 4 aylik ve geceleri deliksiz uyurdu 1 kere kalkardı simdi saat nasi uyanıyor neredeyse 1 haftadr neden acaba
bsk89 [bilinmeyen] oğlum hic yüz üstü durmayı sevmiyor zaten çokta numaracı sinirlenip degisik sesler cikartyr sonra yalandan ağlamalar daha da kaldrmazsak baya aglayabiliyir😂
bsk89 [bilinmeyen] bizimki de öyle gündüz cok uyumaz ama gece cok iyi uyurdu simdi o da bozuldu bunun tam ise başladığım haftaya denk gelmesi ayrı bi güzellik oldu tabi benim acimdan😂😂
Sulegorkem [bilinmeyen] bizde nerdeyse 4 aylık olduk 1 haftadır ne kızımda nede bende uykuyo uykusu saatinde hem uykuya gecen bebek şimdi ağlama krizlerine giriyo uyuyana kadar devam ediyo ama sadece 5-10 dkk uyuyor
AlinKuzusu Bu 4. Ay böyle demek ki gece yatakta tepinmekten 2 kere uyandırdı kendini dönmeye başladık uyurken bile döneyim diye uğraşıyor bu ayın özelliği o uyku gerilemesi diyorlar hemen hemen her bebekte uyku düzeni bozuluyor bu ay böyle geçicek anlaşılan
Sulegorkem [bilinmeyen] evet 17 mayıs doğumlu biraz internetden araştırdım ay dögüsü oluyomuş 4 ayda ve 8inci ayda daha belirgin oluyomuş dış dünyayla daha fazla ilgi oluşmasından kaynaklıymış ama çok kötü bir durdum o uyumca benim uyama gibi bir şansımda yok 1 haftadır zombiye döndüm resmen
Sulegorkem [bilinmeyen] zor gerçekten yanında kimse olmayınca dahada zor benim evde yaşlım var kendi ailemde başka şehirde yardım edicek bana biraz olsun nefes aldırtıcak kimse yok eşimin işinden dolayıda gece gündüz yanımızda olamıyoda ama genede çok şükür sağlığı yerinde herşeyden önemlisi o yani
Sulegorkem [bilinmeyen] kayınbabam var erkek kadından daha zor kadın gene halinden birazda olsa onlar erkekler anlamıyolar ne yazıkki bu durumda işi daha da zorlaştırıyo
Sulegorkem [bilinmeyen] huysuz sayılırmı bilmem herşeye burnunu sokar bebeğimi emzirmeme bile bir iki yüzlü eşim evdeyken ayrı o yok ken ayrı davran biri o yüzden herşey dahada zor oluyo ne yazıkki 😞 eskiden çalışıyodum umursamıyodum ama şimdi evde olunca umursamamazlık yapamıyorum ne yazıkki