BalkizimBaloglum2 Gündüz kaç uyku yapıyorlar kizlar tek uykumu olmasi gerekir bu ayda sabah kizim cok erken kalktığı için tek uykuya dayanamıyor hala ikinciyi yapiyor bu seferde gece uykusu geçe sarkiyor nasil olacak bilmiyorum sizlerin nasıl🤔
Cheddar BalkizimBaloglum2 o ayda sabah 7 buçuk gibi kalkar ilk uykusu 10.30da 1.5saat ikinci uykusu 15.00de 1saat uyurdu. Akşam 8de de yatış. 16.ayda tek uykuya geçti
Arasannesi BalkizimBaloglum2 2 uyku yapıyor. Sabah 8.30-9:00 gıbı kalkar öğlen 12 de uyur.bir de aksam 17:00-18:00 arası
Purple13 BalkizimBaloglum2 valla benim kızım 6 6 buçukta kalkar 1 de 40 dk uyur gece 9 da uyurdu hala öyleyiz. Bence şimdi bile 2 uyku gerekiyor bize ama uyumuyor🤯😂
jda BalkizimBaloglum2 bebekten bebeğe değişir genelde 15-18 ay aralığında tek uykuya geçiş yapılır, onun sinyallerini bebiş veriyor yani 🥰🥰
BalkizimBaloglum2 Sabah 7 de kalkiyor 10 da 1. Uyku yapiyor 11 bucukda kalkiyor 4 de ikinci uyku 5 bucukda kalkiyor gece uykusna dalmasi 10u buluyor baya gec yatmaya basladi
1anneee Purple13 sabah erken kalkma durumu bizde de var 7 7 buçukta da kalktığı oluyor ama 6 6 buçukta da kalkarsa uyumuyor çare arıyorum bu duruma ise gittiğim için yoruluyorum biraz daha uyumak istiyorum ama nafile acaba zamanla daha geç kalkmaya başlar mi merak ediyorum
jda WillyWonka yetiyorsa önemli değil ama uykusu geliyorsa 2 uyku devam.. baktınız bir süre sonra artık dayanıyor tek uyku ile o zmn geçin..
jda BalkizimBaloglum2 rutin şart malesef, hem sizin hemde onun düzeni için.. aynı saatte hergün aynı şeyler.. yeme, oyun, uyku, kişisel bakım.. 3 gün üst üste aynı saatte aynı şeyleri yapın etkisini göreceksiniz 🙏🏼🙏🏼