Minikoalamm Kızlar bebeğimde göbek fıtığı oldu doktor geçer dedi ama bugün farkettim o fıtığın üstünde küçük ince kırmızı çizgi olmuş o niye olmuştur ki yaşayan var mı
Muverrih Minikoalamm Bizim siyahlık vardı arada kaybolup çıkıyordu oraya dokununca ses geliyordu şükür 1-2 aya geçti bir yasina kadar sürmez.
Ultraslan40 Minikoalamm acaba çok ısındığı için büyüyor da o kırmızı çizgi dediğiniz genişlemeden kaynaklı ya da damar olabilir mi ki? Bizde de vardı kocamandı ama siz deyince hatırlamaya çalıştım çıkaramadım.
Nlyy Bizde de olmuştu çok gaz problemi vardı çok ıkınıyordu, o kadar büyümüştü ki fıtık bir kaç doktora gittik o yüzden, eğer rahatça içe giriyorsa sıkıntı yok geçiyor, 3. Ayda geçti bizimki
Minikoalamm Ultraslan40 ben masaj yaptıktan sonra bide mendil koyuyorum karnına sıcak tutsun gazı çıksın diye ondan da mı iyce şişti ki 😔 deri genişlemesi sorun olur mu tecrübesiz olunca insan çok korkuyor
Ultraslan40 Minikoalamm hayır hiç bir şey olmaz. Ayrıca o fıtığın üstüne asla bir şey koyma, doktor bana kasık fıtığına yol açarsın demişti. Kendi kendine geçecek, sadece arada içe hafif bastır yumuşaksa sorun yoktur sertse doktora danışırsın. Çok geçmiş olsun.