dikenlerinleydisi Kızlar bebegim ilk gunden beri sol göğüsümu emiyor sağ göğsümü ne kadar verirsem vereyim emip geri birakio bende diretince aglamaya başlıyor bir daha sol göğsü veriyorum bir türlü tutmadı 🤦♀️ ne yapmam lazim her emzirmeden önce sağ göğsü deniyorum bir sure sonra ağrımaya başlıyor emmedigi için
C_E dikenlerinleydisi benim bebeğim sağ mememi alıp solu almıyordu 1 aya kadar biri basindan destek tutarak biraz aglata aglata mecbur tutturduk hep sağıyordum emniyen goysumu siringa ile iciriyordum çünkü tek memeden doymuyot Büyüdükçe emme gücü oluşacak alacak şuan kendi aliyor ama tek meme emdiği için 1 ay meme ucum hep yara oldu bırakma denemeye devam et büyüdükçe alacak ama mutlaka o memedeki sutude ona icir
Berenkooommm dikenlerinleydisi aynı bizde öyle sağ asla emmiyor bende bıraktım artık sağ vermiyorum soldanda soğur diye
Annecik60 dikenlerinleydisi Benim bebeğim de 4 aylık oldu ne yaptıysam emmiyo pes ettim artık tek göğüs devam ediyor. Bi çözümü varsa fikir veren olur belki bende faydalanirm
Eymntuba dikenlerinleydisi cnm benim de sağı tutup solu tutmamstı aynı durumu bende yasadım sonra sağlık ocağına gittim oradaki ebe ye anlattım beni oturttu bebeği kucağıma verdi ben göğsümü emzirmek sekile tuttum ebede oğlumun basını tuttu göğsüme doğru yaklastırdı oğlum Bi iki mızmızlandı geri cekilmeye calıstı ama ebe basını bırakmadı sonra emmeye basladı eve gelince de aynı tekniği annem yaptırdı Bi kac gün sonra alıştı ama dikkatli olun bebegin burnu kapanmıycak sekile nefes alacak şekilde tutun basını ve canını yakmadan ısrarlı olun ebe demiştik bebeklerin inadı büyükleri yenecek kadar güçlü dedi ama lütfen nefes almasına dikkat edin basını tutarken de canı yanmasın
dikenlerinleydisi C_E 3 aylık olcak bir türlü beceremedim gece uyku haliyle sadece emiyor biraz biberon vermediğim için sagmadim şıringayla da içmiyor
Serap_trz Eymntuba benim kızımda sağ göğsümü emmek istemedi, çözüm için burda gezerken sizin yazınızı okudum ve işe yaradı, sol göğsümü emiyor sağı emmiyordu ters pozisyonda sanki solu emzirir gibi emdirdim başta ağladı ama emdi şükür, teşekkürler 🤲
Derenasli dikenlerinleydisi ucu olmadığı için mi emmek istemiyor canım ? Benimde öyleydi ucunu pompayla sağarak çıkardım emiyor. Arkadaşımın ucu vardı fakat bebk sağdan emmek istemiyordu hep oda sağına yatırıp sol göğsünü veriyordu emiyordu 😊
dikenlerinleydisi Derenasli ucu var canim ama inat edip emmiyor ne kadar üstüne düşersem düşeyim yine aynu
Zeyzey0502 Sormayın bizde de aynı durum var sağı emiyor solu 1-2 dk emiyor bırakıyor ve büyüklük farkı oldu ne yapacağım günde kaç kez sağmam gerekiyor solu eşit olması için ya da emzirme dönemi bitince düzelir mi
Eymntuba dikenlerinleydisi inşallah seninki de emer çünkü tek göğüs olunca göğüs ucu acıyor Bi de diğerini emmeyince sağmak zorunda kalıyrz çünkü şiştikçe ağrı yapıyor ben o yüzden ebe ye çok teşekkür ediyorum Allahrazı olsun çok güzel ilgilenip göstermişti
Annecik60 dikenlerinleydisi şimdilik evet ama büyüdükçe biraz zor galiba ama benim çok azaldı diğer göğüste süt. Sanırım mecbur böyle devam edeceğim
Cgdmltr93 dikenlerinleydisi 4 ay çabaladım neler neler yaptım zar zor 4 ay sol memeyi emzirebildim. Sonra sütün tadına bi baktım ıyyyy tuzlu. Sağ memedeki tatlı sol memedeki tuzlu değişik bi süt. Ondan sonra solu emzirmemeye başladım 10 aylık sağ memeyle devam ediyoruz. Tadına falan bakın belki sizin de öyledir. Emmeyince emmiyorlar
Pksn_ayse9 dikenlerinleydisi merhaba silikon göğüs ucu alın o göğsünüze takın bı kaç yudum çektikten sonra cirarip hemen memeyi verin ben öyle alistırdım doktor tavsiyesi ile şuan o goysumu de gayet güzel emiyor bir kaç kere yaptıktan sonra o memeye alışıyor takmaniza gerek kalmiyir zaten