yrnaraf Merhaba hanımlar. 2 ay 21 günlük bebeğim var, bir süredir sürekli huzursuzluk hiç susmadan ağlama şiddetli gaz sancısı gibi sorunlarımız vardı. Özellikle de sıklığı hiç azalmayan ve sürekli su gibi olan kakası en son günde 6-7yi bulunca şüpheye düştüm. Hergün yumurta yiyorum 2 adet köy yumurtası acaba ona mı alerjisi var diye düşündüm kolu da kırmızı nokta nokta olunca ertesi gün sağlık ocağına götürdüm fakat doktor olur öyle geçer diye geçiştirip 2 krem yazdı yolladı. Bende yumurtayı kestim ve bugün ilk kez bebeğim gündüz deliksiz 1 saat uyudu ve 1 defa kaka yaptı. Uzun oldu kusura bakmayın ama size sorum bu yumurtadan olabilir mi çocuk doktoruna randevu aldım ama gitmeden bir de size sormak istedim belki yaşayan vardır diye
yrnaraf Cagla benimde öyle yüzü sivilce gibi olmuştu şimdi de kolu böyle olunca. Bir de internette ishal, huzursuzluk, sürekli ağlama gibi belirtiler yazmışlar acaba mı dedim
Aselin-annesi Emzirme döneminde sık yumurta tükettiğim için kızım da yumurta alerjisi oluşmuş sonuç egzama ya döndü😔 geçmiş olsun