Birceninannesi Pattis ben beyorganikten bugün şipariş vericem araştırdım bu markaya karar verdim ama karadut mu alsam üzüm özü onu bilemedim şurada bekleyim ben de
UsengecHatun Pattis instagramda eylül öztürkn ürettiilere karadut özü çok efsane ben hamileyken denemişdim kızım azıcık daha büyüsün tekrardan alacağım :)
Pattis Birceninannesi üzümde olabilir bende ikisi arasında git gel yaşadım karadut olsun dedim kendi kendime belki kullanan bi annemiz çıkarda önerir bize
Birceninannesi Pattis aslında ben de üzüm ve keçiboynuzu çok tatlı olabilir diye karadut almayı düşünüyorum bugün sipariş vericem inşallah yazarlar🤓
Sinifcianne Birceninannesi karadut aşırı aşırı tatlı tek basına hayatta içilmez boğaz yakıyor😂 ancak sulandırıp meyvesuyu olarak içilir.
Papatyaseverr Birceninannesi ben safranboluda okurken alıyordum hem mayhoş em tatlı cok begenıyorum bencede karadut alın tekrar alıcam ama daha ne zaman alırım bilemiyorum 😃
Birceninannesi Sinifcianne aa öyle mi hiç denemedim bi fikrim yoktu iyi oldu yazdığınız. Siz ne kullanıyosubuz peki ve nerden alıyosunuz
Ummaksaker Pattis baya baya güzel el yapımı olduğu o kadar belli ki bendim babannem de yapardı aynı tat
Thesra Pattis Köyceğiz yöresel karadut özü kullanıyorum trendyoldan sipariş vermiştim organik ve gerçek öz muhteşem bir tadı var kızım çok seviyor kaşık kaşık yiyor tatlı-ekşi dengesi çok iyi yorumları okuyun daha çok hak vericeksiniz herkes çok memnun
Birceninannesi Papatyaseverr öyle yaptım🤭😬yorumlara baktım herkes çok beğenmiş ben de karadut aldım kızım da sever inşallah sağolun
3children1mom Pattis Adını hatırlayamadım valla ama eylül öztürk ’ün karadut özü cok güzel kizlara meyve suyu gibi sulandirip veriyorum kahvaltı da bayılıyorlar ☺️
Papatyaseverr Birceninannesi rica ederim ben kahve yanlarında bile sunum yapıyordum konsantre olduğu için suyla açıyorsunuz enfes bir tat 😊 Safranboluda kahve yanına lokum su yerine de karadut özü ikram ediyorlar ordan kaldı tercihim 😂