Minikkusuumm Kızlar 2 ay 17 günlük olduk ilk günden beri mamayla besleniyo hiç sütüm gelmedi ve hala 2 saatte bir 60 cc içiyor önceden 5 6 kez bez degistirirdim dolu dolu olurdu şimdi yine degistiriyorum ama bez boş denecek kadar az normal mi sizce bu
Sevdamavi Minikkusuumm tam doymuyor olabilir canım cc sayısını cıkar emerken çenesi yoruluyor biraz bekle yine ver
Minikkusuumm Sevdamavi her seferinde 1 ölçek fazla yapiyorum ama içmiyo peteğin üstünde bekletiyorum biraz veriyorum istemiyo biraz zorlayınca ağlıyo
Mom356 Minikkusuumm uyurken terlediği için sıvı kaybediyor ben bundan olabileceğini düşündüm çünkü kızımda öyleydi terlediği için çiş çok çok az yapıyordu🤷♀️
Sevdamavi Minikkusuumm gaz sıkıntısı varsa yemesini de etkiliyordur bezin cok dolu dolu olmasına gerek yok az da olsa yapıyorsa günde beş kere felan tamamdır
Sevdamavi Minikkusuumm kuzum bizimkide geçiyor bi hafta sonra yine başlıyor ki dört aya kadar devammış
Minikkusuumm Uraz58 bencede az ya kontrole gittiğimizde soruyorum kilo alımı iyi bi sıkıntı yok diyolar
Uraz58 Minikkusuumm çünkü benim oglan prematür 2 ay 12 günlük benim iki gögsümü emiyor üstüne 60 cc içiyor
Minikkusuumm Uraz58 hem emiyo 60 ccyide üstüne mi içiyor her seferinde kilosu ne kadar kaç haftalik doğdu