Denizinannesi52 Evet belirtiler var her yerim ağrıyor ordu da yaşıyorum hastaneye gitmeden evde corona testi yaptırabiliyor muyuz numarası nedir
Aysenurl Denizinannesi52 malesef canm ama keşke olsa dün annem hastaneye gitti test yaptırdı .Sonuç nasıl öğrenilyor acaba bilgin varmı
BurcuKucuk Denizinannesi52 özel hastaneler yapıyor ama fiyat 5-6 katına çıkıyor fazla değilse. Bizim düzenli gittiğimiz hastane evde yapmak için testi 1500 demişlerdi ilk pandemi zamanları şu an ne kadardır bilmiyorum ama devletin böyle bir hizmeti yok
GoGirl Aysenurl e nabiz indirin ordan tahlil sonuclarindan ogrenebilirsiniz cikmistir sonuc buyuk ihtimalle dunse
GoGirl Denizinannesi52 ozel hastaneler ucret karsiligi yapiyor.ama temasli vs degilseniz evde yaptirma gbi bir imkan yok dye biliyorum hangi birine yetisebilirler
Ayse9090 Denizinannesi52 annem pozitifti kardeşim temaslıydı söyledi gelip yaptılar ama temaslı diye mi yaptılar bilmiyorum teyzemde aynı olmuştu ona da yapmışlardı gelip
Sevdamavi Denizinannesi52 ben temaslıydım yine de yapılmadı canım bana cok agırlaşılması lazım eve gelmeleri için