Denizarass Kızlar merhaba, bime bugün tefal Cook N clean tava geliyormuş. Fiyatına baktım , internettekilerin yarı fiyatına neredeyse. Daha önce de ara ara gelmiş bime kullanan var mı bu tavaları? Yoksa üzerine para koyup başka bişey mi alsam?
minnosunannesi06 Denizarass bende merak ediyorum bide bişey sorucam bugün yasak var kaçta açılacak bim felan
Lyla07 Denizarass ben aldım çoook çok memnunum gözüm kapalı tavsiye ederim 👍 yazın geldiğinde almıştım, daha hiç çizik fln olmadı bende dikkatli kullanıyorum tabi.
ZMK Denizarass bende onu almaya gidicektim dün tefal mağazasında 3 al 2 öde varmış, ordaki çalışan ince onlar dedi, bende mağazadan daha kalınını aldım 3 tane, tefalin sitesine bakarsanız şuan bimdekiyle aynı fiyat cook n clean olanları anneler gününe özel indirim var
Lyla07 Orijinal tefal, garanti belgesi de var. Bim çalışanına sormuştum neden mağazasından daha ucuz diye ,biz fabrikadan toplu aldığımız için bu fiyata satabiliyoruz demişti.
ZMK Denizarass https://www.tefal.com.tr/cooknclean-tava-32-cm-2100111052/?integration_attributeId_6=24%20cm 3 al 2 öde var 3 tane farklı farklı alırsınız 160 ödersiniz daha avantjlı
ZMK Denizarass hayır bimde satılan en ince tava 1× 2x diye değişiyor kalınlıkları ince olanların fiyatı uygun oluyor