Arzuuu00 Kızlar merhaba bebeğim 10 aylık normaldede sulu kıvamlı kaka yapıyordu 2 gündür daha fazla İshal oldu patates havuç haşlaması falan yedirdim herhangi bir düzelme olmadı ne iyi gelir bilen varmı?
fatimas27 Arzuuu00 canım doktora götür ben de kızım da daha 5 gun once aynı durumu yasadım hıcbırsey fayda etmedi acile götürdük serum bağladılar. Toz ilaç verdiler de 3 güne ancak ıyılestı
Papatyannesi Benim oğlum da 7 aylık 10 gündür ishal muz falan da verdim geçmedi bende bekleyeyim burda 🤷🏻♀️
Papatyannesi Arzuuu00 evet doğduğundan beri hastaneye de götürdük süt alerjisi dedi kısıtlama getirdi uyguladık ama aynı son 10 gündür arttı ve kilo kaybı da yaşadı hastaneye götürmeye de korkuyorum burda vaka arttığı için ne iyi gelir bilmiyorum bende
Asadafagaggaga Bagırsaklarında mikrop vardır onunla savaşıyordur muhtemelen yani bi çay kaşığı Türk kahvesine bir kaç damla limon ishale birebir anında kesiyor
Arzuuu00 Asafeymeninannesi günaydın probiyotik damla kullandım 6 ay boyunca kefir denedim ama alerji yaptı biraz devam ettiremedim
Egelim Arzuuu00 Geçmiş olsun, bizde şu sıralar ishal problemi yaşıyoruz, probiyotik kullanıyoruz + doktorumuz muz ve haşlanmış patates önerdi. Bu dönemde su alımına dikkat edin, kaybı çok fazla oluyor.